题目内容

【题目】Every boy and every girl expects their parents to give them more pocket money. 1 One main purpose is to let kids learn how to manage their own money. The amount of money that parents give to their children to spend as they wish differs from family to family. Timing is another consideration. Some children get weekly pocket money.2

First of all, children are expected to make a choice between spending and saving. Then parents should make the children understand what is expected to pay for with the money. At first, some young children may spend all of the money soon after they receive it.3 By doing so, these children will learn that spending must be done with a budget.

In order to encourage their children to do some housework, some parents give pocket money if the children help around the home.4 They believe helping at home is a normal part of family life.

Pocket money can give children a chance to experience the three things they can do with the money.5 They can spend it by buying things they want. They can save it for future use. Saving helps children understand that costly goals require sacrifice. Saving can also open the door to future saving and investing for children.

A. Others get monthly pocket money.

B. They can spend it by giving it to a good cause.

C. Why do their parents just give them a certain amount?

D. Some children are not good at managing their pocket money.

E. Learning how to get money is very important for every child.

F. Some experts think it not wise to pay the children for doing that.

G. Parents are usually advised not to offer more money until the right time.

【答案】

1C

2A

3G

4F

5B

【解析】本文是一篇说明文。文章讲述了孩子的零花钱的处理方法。

1

根据下句一个主要的目的就是让孩子想法自己挣钱。由此可是上句应该是一个问句,“问什么父母之给孩子一定数量多的前?”故选C。

2

根据上句:一些孩子得到美洲的零花钱。与之相对应的是:另一些孩子得到每月的零花钱。some―――others―――,一些―――另一些。可知答案为A。

3

根据上句:年轻的孩子在收到前不久就会花完所有的钱可知父母不能提供给他们更多的钱,直到合适的时候。可知答案为G。

4

根据上文:为了鼓励孩子做家务,只要他们在家帮忙,一些父母给零花钱根据下句:他们认为在家做家务是家庭生活的一部分。此处的they应该指的是“Some experts",说明很多人认为给钱让孩子做家务是错误的,因为在家里帮忙是孩子家庭生活的一部分。故选F。

5

根据上句:零花钱可以让孩子们有机会体验三件事再根据后面的他们可以花钱买他们想要的东西。他们可以保存供日后使用。由此可知B. They can spend it by giving it to a good cause.他们可以给它一个很好的原因花钱)符合题意

练习册系列答案
相关题目

【题目】Everyone knows how important trees are to the good of the earth. 1By providing shade (树萌)for us to enjoy time outside, trees can shade our homes and keep them cooler in the summer time. They can hide views, reduce noise from nearby roads and serve as windbreaks. Many types also produce flowers and fruits. These tall plants simply make our homes and neighborhoods more beautiful.

Choosing Trees

2Planting a tree is a long-term job. Large trees, especially, take a long time to grow. And once planted, they are difficult to move. Tress can also be a kind of wealth, so it’s important to chose wisely.

Many yards have space for only a few large plants. 3So take the time to choose a plant that will grow well in the conditions you can provide.

Care

Once you’ve made a choice, you’ll need to prepare your site for planting. 4If you plant trees yourself, carefully follow the instructions given by the experts or read “How to Plant a Tree”. Your success depends on proper planting.

Providing proper care after it’s planted is also important. Young plants should be cared for the first few years. Feed regularly(定期)and water deeply, so they become strong and healthy. 5.

A. They also provide homes for wildlife.

B. Full-grown plants usually don’t need to be watered.

C. You may need to clear the site and improve the soil.

D. When planting, it’s wise to make your choices carefully.

E. You may not have room to grow all the types you want to try.

F. They develop large root systems and can grow for themselves

G. There are also many advantages of growing them in our own yard.

【题目】Although Paris is often considered the city of romance, close to a million adult who call it home are single. Many single people say that France’s capital is one of the most difficult places to meet people. The complaints of this lonely group have inspired a new phenomenon known as “supermarket dating.” At Galerie Lafayette Gourmet, singles can shop for more than just the items on their grocery list. They can look for someone who has blue eyes, brown hair, and is 1.8 meters tall, or whatever may be on their romantic shopping list.

At this Paris location, single people of all ages can schedule their shopping for Thursday nights between 6:30 and 9:00 p.m. When they walk through the door, they pick up a purple basket to advise that they are looking for love. They try to arrive early because the baskets disappear quickly, and then they have to wait in line for their turn to wander the store aisles.

With purple baskets in hand, shoppers can consider their romantic options while they pick out their groceries. When they are ready to pay, they can go to the checkout line for singles who want to chat.

Most of the people who look for love in the supermarket are skeptical of Internet dating. They know that it is easy to embellish(美化)one’s appearance or to lie about one’s age over the Internet. The supermarket, on the other hand, is considered a safe and casual environment in which to meet a potential match. In addition, what one finds in another’s grocery basket can say a thing or two about that person’s character or intentions. Buying pet food can be a man’s way of showing a potential match that he has a sensitive side. Women who fill their baskets with low-fat food show their healthy style of living. These days it’s possible to find much more than food at a grocery store.

1What do many single people in Pairs complain about?

A. The difficulty in meeting people.

B. The idea of supermarket dating.

C. The items on their grocery list.

D. The inconvenience in shopping.

2Which of the following can be inferred but is not clearly stated in the second paragraph?

A. The dating supermarket is located in Paris.

B. The dating supermarket is open only on Thursday evenings.

C. People looking for love must get a basket of a particular color

D. The dating supermarket has very good business.

3How do love shoppers meet one another?

A. They schedule their meeting in advance.

B. They go through a special checkout.

C. They pick out their groceries with great care.

D. They dial the phone numbers on their shopping items.

4Why do the people prefer the supermarket dating to Internet dating?

A. The supermarket dating is more convenient.

B. The supermarket dating is more casual.

C. The supermarket dating can be trusted more.

D. The supermarket dating is less expensive.

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Theme park getaways are popular with families, but they sure aren’t cheap. Happily, there are some golden rules of ticket-buying that apply to pretty much every theme park, and they can help you chip away at the cost of tickets. 1.

●Buy tickets online.

Never ever pay the walk-up ticket price at a theme park. 2.You're guaranteed to save a significant sum-sometimes as much as $$ 20 per ticket-even for same-day tickets.

●Buy in advance.

3.For instance, Knott's Berry Farm in Buena Park, California, slices off $$25 per ticket when you make your purchase at least three days ahead.

4.

This one is a universal no-brainer. Single-day ticket prices at Cedar Point in Sandusky, Ohio, are about 30 percent less than admission on Saturdays and Sundays. But the big bonus is that lines will be much shorter, allowing you to spend less time waiting in lines and more time having fun.

●Go in the afternoon.

5.For example, Hersheypark’s sunset tickets allow entry after 4 pm or 5 pm, depending on the day. You'll still get between four to six hours of fun before the park closes, and you'll pay up to 50 percent less than the full-day ticket price.

A. Avoid weekends.

B. Buy more tickets than you need.

C. Here are some ways to lower your theme park spending.

D. At larger parks, you’ll save money when you buy a package.

E. Instead, visit the theme park website and print out your tickets before you go.

F. Some parks offer deeply discounted tickets for visitors arriving later in the day.

G. Most theme parks offer a price cut if you buy tickets at least a few days before you arrive.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网