题目内容
1
Many people in the world have not seen snow. Some countries never have snow; some have only a little on top of the high mountains. In the north of England, there is quite a lot of snow every winter, but in the south of England, there is usually little.
When a student from a warm country comes to England in autumn for the first time, he feels cold at first. There are often clouds, grey sky and cold rain in England in autumn, and most students from warm countries do not like this.
But snow is different. It is beautiful. Perhaps, after several mornings, the student wakes up one day, and there is a lot of light in his room. He thinks, “Is it so late?” and jumps out of bed. But no, it is not very late. He looks out of the window and there is snow on the ground and on the houses and everywhere.
1.In the ________ of England there is little snow in winter.
A. east B. west C. south D. north
2. In the autumn of England, we can often see ________.
A. cold rain B. grey sky C. dark clouds D. all of the above
3. Snow is __________.
A. beautiful B. dark C. warm D. happy
4.The sentence “Is it so late?” means ___________.
A. it’s very late B. he wants to go to school
C. he wants to catch a bus D. he usually gets up early
5. Which of the following is true?
A. Everyone in the world has seen snow.
B. It often sunny in the south of England.
C. Foreign students like the weather in England.
D. The light of the room comes from clean, beautiful snow.
1.C
2.D
3.A
4.D
5.D
【解析】
1.细节理解题,根据文中语句“In the north of England, there is quite a lot of snow every winter, but in the south of England, there is usually little.”理解可知。在英格兰的南方冬天很少有雪。
2.细节理解题,根据文中语句“There are often clouds, grey sky and cold rain in England in autumn,”理解可知。在英格兰的秋天我们看到的自然景观。
3.细节理解题,根据文中语句“But snow is different. It is beautiful.”理解可知。
4.句意理解题,根据上下文的语句理解可知。
5.归纳理解题,根据文中语句理解可知。
A.a studying plan of Edward Scott |
B.A teaching plan of Ivy |
C.a school report of Edward Scott |
D.a working plan of M. L. Martin |
A.PE. | B.Music. | C.Math | D.History. |
A.Science | B.English | C.geography | D.History |
A.Science and geography |
B.Math and history |
C.French and history |
D.music and English |
A.Edward can’t sing songs very well. |
B.Edward doesn’t do well in science. |
C.Edward can do better if he works harder next. |
D.Edward learns two foreign languages in school. |
|
59. Which lesson(s) does Sam have every day?
60. What time does he finish his morning lessons?
61. Does he go to school on Saturday?
62. How many PE lessons does he have in a week?
63. How many subjects does he have altogether?