题目内容

【题目】根据短文内容,选择正确的答案。

Hello, my name is Jack. I am a student. I like planting flowers in my garden. It's very interesting. I often put some seeds to the pot and water it every day. It is fun to wait for the flowers. My father is a doctor. He likes watching the flowers and helping me water them. There are many flowers in my garden. I love them very mucn. They are yellow, red, purple, white and pink. Do you like planting flowers? Let's do it together.

)1.Jack is a ________.

A. student B. teacher C. father D. doctor

)2.What's Jack's hobby? ________.

A. Planting trees. B. Buying the trees.

C. Planting flowers. D. Plant flowers.

)3.Jack and his ________ like the flowers.

A. friend B. father C. mother D. brother

)4.There are many flowers in Jack's ________.

A. garden B. zoo C. park D. school

)5.Jack's father often helps him ________ the flowers.

A. waters B. plant C. watering D. water

【答案】1. A 2. C 3. B 4. A 5. D

【解析】

1. 根据my name is Jack. I am a student. 可知答案是A.

2. 根据I like planting flowers in my garden. 可知答案是C.

3. 根据My father is a doctor. He likes watching the flowers and helping me water them. 可知答案是B.

4. 根据There are many flowers in my garden.可知答案是A.

5. 根据He likes watching the flowers and helping me water them. 可知答案是D.

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网