题目内容
【题目】Can you run? ( )
No, I __________ run.
A. can B. can’t C. isn’t
【答案】B
【解析】
略
【题目】( )当你早晨见到老师时,你可以说:
A.Good moring. B.Good afternoon.
【题目】 Be quiet! The babies ________.
A. sleep B. are sleeping C. slept
【题目】根据课文内容填空。(12分)
(1)上面是个前进的“前”,下面是个“刀”字是_________;(1分)
(2)在《盘古开天辟地》中_____________变成了天?______________变成了地?(2分)
(3)《十二属相》中排第一位是谁?排第六位的是谁?排最后一位的是谁?。(3分)
(4)一片片树叶在风中飞舞,好像__________________________。有__________,有__________,还有有__________。(4分)
(5)如果现在没有一个太阳,那会出现什么后果呢?发挥你想象,用几句话写一写。(2分)
_____________________________________________________________________________
【题目】枣树
我家院子里有一棵又高又大的枣(zǎo)树。春天,枣树上开满(mǎn)了浅黄色的枣花。夏天,花落了,枣树上结满了小青枣。到了秋天,小青枣慢慢地变红了,变成了红红的大枣。这时,树上好像挂(guà)满了圆圆的小灯笼(lóng)。
(1)短文共有( )句话。(2分)
(2)读短文,找出合适的词填在括号里。(4分)
( )的枣树 ( )的枣花
( )的大枣 ( )的小灯笼
(3)文中“小灯笼”指的是( )。(3分)
【题目】——Whose ruler is it——Maybe it’s _______.
A. Peter B. Peters C. Mary’s
【题目】—— I don't like milk. —— I don't, _________.
A. too B. neither C. either
【题目】_________ of the visitors are foreigners. ( )
A. Three five B. Three-fifth C. Three-fifths D. Third five
【题目】阅读理解
Hello! My name is Jennifer. My school is very beautiful. I like my school very much. There is a big playground in my school. We often play sports on it. Our teaching building has three floors. My classroom is on the third floor. It is big and clean. Is this the computer room? No, it’s the teacher’s office. There are many teachers in the office. You can see many computers. The computer rooms are on the second floor. There is library on the second floor. There are many books in the library. I often read books here. There are some music rooms and art rooms in the teaching building, too. Is this the washroom? Yes, it is. It is small. I can wash my hands in the washroom. Let’s go to the ball. It is big. The chairs are red. Look at the dining room. It is very big. We often eat lunch in it. I am happy in my school.
根据文章内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
【1】There is a big playground in Jennifer’s school. (_____)
【2】There is no computer room in her school. (_____)
【3】She often plays in the library. (_____)
【4】There is a big washroom in Jennifer’s school. (_____)
【5】Jennifer often eats lunch at school. (_____)