题目内容

【题目】根据所给中文提示,完成单词。

1How old are you, Yang Ling?

I’m _________(十一).

2It’s time for _________(上课).

3What _________(时间) is it now?

It’s eight o’clock.

4What’s this?

It’s my _________(包).

5_________(醒醒) up, Liu Tao. It’s time for school.

【答案】

1eleven

2class

3time

4bag

5Wake

【解析】

1句意“—你多大了,玲玲。—我11岁了。”十一英语是eleven

2句意“该上课了。”上课英语是class

3句意“—几点了?—8点了。”时间英语是time

4句意“—这是什么?—这是我的包。”包英语是bag

5句意“醒醒,刘涛。该上学了。”醒醒英语是wake,这是祈使句,故答案为Wake

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解

Welcome to Nantong Zoo!

Hello, boys and girls. Please come and see! Here are many kinds of animals in Nantong Zoo.

The elephants and tigers from Africa(非洲) are coming! How big they are! Oh, look! The bears and the monkeys from China are waiting for you too. The lovely dogs from Australia are also here. The giraffes from Zambia(赞比亚) are looking down at you! Haha!

Welcome to the zoo together!

Tickets Opening time

Adults (成年人): $2.00 9:00a.m.--4:00p.m.

Children: Over 12: $1.00 except(除外)Friday

Under12: Free 10:00a.m.—3:00p.m.

Keep the zoo clean! Do not touch, give food to or go near the animals.

Welcome to Nantong Zoo!

Hello, boys and girls. Please come and see! Here are many kinds of animals in Nantong Zoo.

The elephants and tigers from Africa(非洲) are coming! How big they are! Oh, look! The bears and the monkeys from China are waiting for you too. The lovely dogs from Australia are also here. The giraffes from Zambia(赞比亚) are looking down at you! Haha!

Welcome to the zoo together!

Tickets Opening time

Adults (成年人): $2.00 9:00a.m.--4:00p.m.

Children: Over 12: $1.00 except(除外)Friday

Under12: Free 10:00a.m.—3:00p.m.

Keep the zoo clean! Do not touch, give food to or go near the animals.

根据短文内容,选出最佳选项。

1How many kinds of animals are talked about in the passage? ( )

A. Five. B. Six. C. Seven.

2Now Mr. Smith is in the zoo with his two sons. One is 14 years old and the other one is 10 years old. How much are the tickets in total(总共)? ( )

A. $4.00 B. $2.00 C. $3.00

3Which of the following is a visiting time? ( )

A. 2:00 p.m. Sunday B. 9:30 a.m. Friday C. 5:00p.m. Tuesday

4From the passage we can guess the animal “giraffe” must be very ______.( )

A. strong B. long C. tall

5Which of the following can we do in the zoo? ( )

A. Take a few nice photos. B. Give some food to the fish.

C. Touch the monkey on the head.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网