题目内容

【题目】阅读短文,判断正(正确)误(错误)

A dog is walking along a road. It is a big dog. It is carrying a piece of meat. The piece of meat is in the dog's mouth. The dog is walking across a bridge now. There is water under the bridge. The water is very deep. The dog is looking into the water. It can see a dog in the water. This dog has a piece of meat in its mouth, too. The big dog is barking at the dog in the water. It wants its piece of meat, too. The big dog's piece of meat is falling into the water.(1)A bird is carrying a piece of meat.(2)The water in the river is very deep.(3)There is another dog in the water.(4)The dog in the water is himself.(5)At last the dog’s meat fell into the water.

【答案】 (1)0

(2)1

(3)0

(4)1

(5)1

【解析】分析:(1)文中提到A dog is carrying a piece of meat.题目与关键句不符合。

(2)的描述与文本一致。

(3)河中是狗的倒影,而不是另一只狗。

(4)的描述与文本一致。

(5)的描述与文本一致。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Helen Keller lived in the USA. When she was a baby, she got very sick. After she was better, she couldn’t see and hear well. A few years later, things got worse. There was no way for Helen to speak to other people. She saw nothing. She heard nothing. She didn’t understand anything.

One day a teacher came to live with Helen and her family. The teacher helped Helen learn about words. Helen was such a bright girl that she could spell her first word soon. When she was older, she went to college.

Helen became very famous later. She travelled around the world and helped many blind and deaf people. The world remembers her as a brave and wonderful person. She was blind and deaf, but she found a way to see and hear.

( )1. Helen Keller got very sick when ________.

A. she was a baby B. she went to college

C. she was taught by a teacher D. she was very old

( )2. ________taught Helen Keller her first word.

A. Helen herself B. Helen’s teacher

C. Helen’s doctor D. Helen’s parents

( )3. Helen Keller was famous because ________.

A. she travelled around the world

B. she was an American

C. her teacher taught her many things

D. she helped many disabled people in the world

( )4. People admires Helen Keller because ________.

A. she was very talented

B. she was blind and deaf

C. she was brave and wonderful

D. she went to college

( )5. Helen Keller was blind and deaf, but ________.

A. she found a way to understand the world

B. she found a way to travel around the world

C. she met a good teacher

D. she was proud of her parents

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网