题目内容

【题目】阅读对话,选择正确的答案

My family

I have a happy family. There are four people in my family. They are my grandma, my father, my mother and I . My grandma is over 80. She still looks healthy. My father is a policeman. In my family, he is always the busiest one. My mother is a doctor. She makes sick people better. I am a primary school student. I study very hard at school. My parents love me very much. They always encourage me. I feel very happy and lucky to have such a wonderful family.

( )1. How many people in the family?

A. Three. B. Four. C. Five.

( )2. How old is grandma?

A. 80. B. 90. C. Over 80.

( )3. What does father do?

A. He is a policeman.

B. He is a doctor.

C. He is a student.

【答案】1.B 2. C 3. A

解析

1. 根据短文中 There are four people in my family. 选择

2. 根据短文中 My grandma is over 80. 选择

3. 根据短文中 My father is a policeman. 选择

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网