题目内容
【题目】阅读短文,判断句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
Sally is my cousin.She is ten years old.She is little and thin.She likes reading,painting and watching TV.She is good at Maths,English and Chinese.She doesn’t like sport.She never plays ball games with us.She never does exercise in the morning or in the evening,so she is weak in PE.At the weekend,she often stays at home.
Sally knows it’s not good for her.In the future,she won’t read too many books,or watch too much TV.She will try to go to bed early and get up early.She will do morning exercise with us.She won’t always stay at home at the weekend.She will go out and play ball games with us.
So in the future.Sally will be tall and healthy.
( )1.Sally is small and thin now.
( )2.Sally sometimes plays basketball.
( )3.Sally doesn’t do exercise in the morning.
( )4.In the future,Sally will go to bed early.
( )5.Sally won’t read or watch TV.
【答案】1.T 2.F 3.T 4.T 5.F
【解析】略
【题目】读一读.完成下面的任务。
I have a pen pal. He often sends letters to me. His name is Jason. He is tall and strong. He was born on April 23, 1996, in Kunming. Football is his favorite sport. We have the same hobby, so we always talk something about football.
Last summer vacation, I went to Kunming and visited him. I went by train. He made a nice plan before I came. We played football together. And then, he took me to his home and enjoyed the pictures about football. We ate the traditional food, too. After that, I wentto the park and took pictures there. I also got some nice presents. I had a lot of fun with my pen friend.
1. "a pen pal" means________.
口A. a nice pen
口B. a pen friend
口C. a family member
2.读第一段,完成下列信息。
Name | Date of Birth | Looks | Favorite Sport |
Jason | __________,1996 | _____and strong | ________________ |
3.请模仿文中第二段,介绍你自己度过的一个节假日生活。至少写出6个句子,请用黑色签字笔作答。
_______________________________________________________________________
_______________________________________________________________________
_______________________________________________________________________
_______________________________________________________________________
_______________________________________________________________________
【题目】阅读以下两张名片,并判断信息的正(“√”) 误(X)。
Chao yang foreign Language School Harry Green English Teacher E-mail:chin@sohu. com Tel:(010) 65794321 |
Beijing Children Hospital Wang Li Doctor Add: Changan Street Beijing 100009 Tel:(010) 84011059 |
1. Harry is an English teacher.
2. Wang I,I is a nurse.
3. If a child is ill, you may call Wang Li. Her telephone number is(010) 84011059.
4. Harry Green’s e-mail is chin52 @sohu. com.
5. A card mainly(主要) tells us person’s name, work and telephone number.