题目内容

【题目】阅读下列短文,为每小题选出最佳选项。C
Lily s family are decorating their home. What changes would they like to see? Mum would like to have some new lamps in the living room. Their living room will be bright. She would like to have a bigger kitchen and a bigger fridge too. She won't have to buy food very often. Peter would like to have a TV in his bedroom. He can watch TV all the time. Lily would like to have a piano in her bedroom. She can play the piano after dinner. Dad would like to have a new shelf. He can put his books on it.
(1)Lily's mum would like to have some new lamps in the.
A.bedroom
B.living room
C.kitchen
(2)Lily's mum would like to have a bigger .
A.kitchen
B.fridge
C.both A and B
(3)would like to have a TV.
A.Peter
B.Peter's dad
C.Lily
(4)Lily would like to havein her bedroom
A.a piano
B.a computer
C.a shelf
(5)Lily's dad would like to have a new shelf for his.
A.books
B.clothes
C.shoes

【答案】
(1)B
(2)C
(3)A
(4)A
(5)A
【解析】该短文主要介绍Lily一家人正在布置新家。
(1)细节阅读,根据Mum would like to have some new lamps in the living room.得知妈妈想在客厅买些新灯,故选B。
(2)细节阅读,根据She would like to have a bigger kitchen and a bigger fridge too. 得知她想有个大厨房和大冰箱。故选C。
(3)细节阅读,根据Peter would like to have a TV in his bedroom.得知皮特卧室想有个电视,故选A。
(4)细节阅读,根据Lily would like to have a piano in her bedroom.得知莉莉卧室想有个钢琴,故选A。
(5)细节阅读,根据Dad would like to have a new shelf. He can put his books on it.得知爸爸想有个新书架,故选A。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网