题目内容
【题目】阅读短文, 判断对(√)错(×)。
On Sunday Ben doesn’t go to school. He gets up at eight o’clock. Then he goes to the library at nine fifteen. He reads English stories there. Ben loves reading. He plays football in the morning with his friends, too. They play at ten thirty. He visits his grandma with his parents at two o’clock. His grandma lives on a farm. They have dinner together. Then Ben and his parents go home at eight o’clock.
( ) 1.Ben goes to school at eight on Sunday.
( ) 2.He goes to the library at nine fifteen.
( ) 3.Ben plays with his friends at ten thirty.
( ) 4.His parents visit his grandpa at two fifteen.
( ) 5.Ben eats dinner with his friends.
( ) 6.Ben goes to bed at eight o’clock.
【答案】1.× 2.√ 3.√ 4.× 5.× 6.×
【解析】
【题目】仿照例子写一段话描述Steven。
Kim | 11 | 1.4 metres | on foot | read books | 125 Eighth Street |
Steven | 12 | 1.6 metres | by bus | fly kites | 132 Yuhua Road |
例:Kim is a girl. Steven is a boy.
She is eleven years old.
She is 1.4 metres tall.
She goes to school on foot.
She likes to read books.
Her address is 125 Eighth Street.