题目内容
【题目】阅读短文,判断正误,正确(√)错误(×)。
Hello, boys and girls. My name is Daming. I’m twelve. I’m from Tianjin. I usually go to school by bike. From Monday to Friday, we have Chinese, English, maths, music, art and PE classes. On weekends, I often stay at home. Sometimes I go shopping with my friends. Sometimes we go to the Water Park. We like swimming and fishing very much. Now we are playing football. We often have a good time on Sundays.
( ) 1.Daming is eleven.
( ) 2.I often go to school by bike.
( ) 3.Sometimes I go shopping with my mother.
( ) 4.We like swimming and fishing very much.
( ) 5.We are playing football now.
【答案】×√×√√
【解析】略
【题目】根据表格内容回答问题。
Name | John | Mike | Lily | Tim |
Birthday | Jun. 4th | Nov. 3rd | Jul. 1st | Apr. 5th |
(1)When is John's birthday?
________
(2)Is Mike's birthday on November 1st?
________
(3)Is Lily's birthday on New Year's Day?
________
(4)Whose birthday is on April 5th?
________