题目内容
【题目】阅读理解。
I am Wang Lin. I am twelve years old. My pen pal Tom is from the United States. He is the same age as I. He is a middle school student in Beijing. There are three people in his family. His father is a teacher, he teaches English in a high school in Beijing. His mother is an English teacher, too. But they work in different schools. Tom goes to school in his mother’s car every day. They all like Chinese food. Tom’s father likes Guangdong food, he thinks it is delicious. Tom’s mother’s favorite food is Sichuan food. But Tom doesn’t like Sichuan food, he thinks it is too hot. So they often eat out on weekends.
1.I How old is Tom? ____.
A. Eleven B. Twelve C. we don’t know.
2. Tom’s father is ____.
A. a teacher B. an English teacher C. teaches English
3. Maybe(可能) Tom in the same school with _____.
A. his mother B. Wang Lin C. his father
4. Tom doesn’t like Sichuan food because____.
A. his father like it B. his mother like it C. it is too hot
5. They often eat out on weekends because____
A. they like Chinese food
B. they like American food
C. they are lazy
【答案】1.B 2.B 3.A 4.C 5. A
【解析】
1.根据短文I am twelve years old. He is the same age as I.可知,故答案是B。
2.根据短文he teaches English in a high school in Beijing.可知,故答案是B。
3.根据短文Tom goes to school in his mother’s car every day.可知,故答案是A。
4.根据短文But Tom doesn’t like Sichuan food, he thinks it is too hot.可知,故答案是C。
5.根据短文They all like Chinese food.可知,故答案是A。
【题目】阅读理解
Hi! This is Mr Macdonald’s farm. Let’s have a look. This is the vegetable garden. These are carrots and potatoes. Those are tomatoes and green beans over there. There are animals, too. What are these? They are sheep. Mr. Macdonald has ten sheep on the farm.
Read and circle:读一读,圈一圈。
What’s on Mr. Macdonald’s farm?
potatoes. | carrots | green beans | tomatoes |
cows | sheep | hens | horses |