题目内容

【题目】阅读理解并判断,对的写正确,错的写错误。
This is Ann's family. This is Ann's father. He's a doctor. He works in a hospital. Ann's mother is a nurse. Ann is a student. Now she is going to the zoo. Oh, look, her new hat is too big. She can't wear it. Ann is in the zoo now. The pandas are cute. Ann likes pandas a lot. Then Ann is going to the movie theater. The movie theater is not far. Go straight and turn right. It's behind the zoo. Ann can walk there.
(1)Ann is a student.
(2)Ann's father is a doctor.
(3)Ann's mother is a teacher.
(4)Ann's hat is too small. She can't wear it.
(5)Ann likes monkeys a lot.
(6)The theatre is behind the zoo.
(7)Ann goes to the theatre on foot.
(8)There aren't any pandas in the zoo.
(9)Go straight and then turn right. Ann will get to the theatre.

【答案】
(1)1
(2)1
(3)0
(4)0
(5)0
(6)1
(7)1
(8)0
(9)1
【解析】请仔细阅读题目,找出关键字,再与文章内容进行比较,判断对错。
(1)关键词是Ann,由文中Ann is a student.可知题目与文中内容相符合,故正确。
(2)关键词是Ann's father,由文中This is Ann's father. He's a doctor.可知题目与文中内容相符合,故正确。
(3)关键词是Ann's mother,由文中Ann's mother is a nurse.可知题目与文中内容不符合,故错误。
(4)关键词是Ann's hat,由文中her new hat is too big.可知题目与文中内容不符合,故错误。
(5)关键词是Ann likes monkeys,由文中Ann likes pandas a lot.可知题目与文中内容不符合,故错误。
(6)关键词是The theatre,由文中It's behind the zoo.可知题目与文中内容符合,故正确。
(7)关键词是on foot,由文中Ann can walk there.可知题目与文中内容相符合,故正确。
(8)关键词是pandas,由文中The pandas are cute. Ann likes pandas a lot.可知题目与文中内容不符合,故错误。
(9)关键词是get to the theatre,由文中The movie theater is not far. Go straight and turn right. It's behind the zoo.可知题目与文中内容相符合,故正确。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网