题目内容

【题目】阅读理解。

阅读短文,完成短文后各题。(每空只填一个单词)

Mary and Kate are sisters. They just had a physical examination (体检). These are some of the results (结果).They are healthy.

Mary

Kate

Age

1(2)

10

Height

1(3)0cm

110cm

Weight

(4)0kg

(3)0kg

Hair

long,black

short,brown

Eyes

brown

blue

(1)Mary is Kate’s_________.

(2)Kate is_________years old.

(3)Kate is (2)0cm_________than Mary.

(4)Mary is 10kg_________than Kate.

(5)ate’s hair is_________and_________.

【答案】(1) sister (2)10 (3)shorter (4)heavier (5)short; brown

【解析】

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解。

A阅读短文,选择正确的选项。

It is Saturday. The Browns are at home. Mrs. Brown is in the kitchen. She’s making apple pies. The pies she makes are very delicious. Do you want to have a taste? Mr. Brown isn’t in the living room. He is outside. He is washing his car. The car is new and very beautiful. So he looks after it very well. Jim is in the garden. He is playing football with some other boys. Where is his sister, Sue? She’s in her bedroom with her friend, Ann. They are watching the Animal World.

( ) 1There are ________ people in Mr. Brown’s family.

A. six B. four C. two D. three

( ) 2Mrs. Brown is ________.

A. tasting the apple pies B. watching TV

C. cooking D. eating a cake

( ) 3Mr. Brown looks after ________ very well.

A. Mrs. Brown B. his daughter

C. his family D. his car

( ) 4Who are playing outside?

A. Mrs. Brown and Sue. B. Some boys.

C. Sue and Ann. D. Some girls.

( ) 5 Sue and Ann are ________.

A. watching TV in the living room

B. playing football in the open air

C. watching TV in Sue’s room

D. playing in Ann’s room

B阅读短文,判断正(T)误(F)。

I’m Fangfang. I live in a village. It’s small but beautiful. Look! That is my house. There are some trees near it. Behind the house there’s a big river. You can see boats on the river. Many ducks are beside the boats. How lovely! Oh, many flowers are among (……之中)the trees. Let’s get some for our teachers.

( ) 1 Fangfang’s house is small.

( ) 2 There’s a small river behind the house.

( ) 3 There are some boats on the river.

( ) 4 What lovely ducks they are!

( ) 5 Some flowers among the trees are for our English teachers.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网