题目内容

【题目】阅读短文判断正(正确)误(错误)
I'm Li Mei. I live in a small town near Yancheng. Lucy is my friend. She lives in a small house near a park in London. I am eleven. Lucy is eleven, too. Lucy does not study Chinese. She studies English, Maths, Science and Art. She likes Maths very much. She has six lessons every day. Lucy usually grows flowers after school and I usually read magazines. We usually write e-mails to each other on Saturdays.
(1)Lucy lives in a small town near Yancheng.
(2)Li Mei and Lucy are the same age(年龄).
(3)Lucy studies English, Maths, Chinese and Art.
(4)Li Mei likes Maths very much.
(5)Lucy usually reads magazines and Li Mei usually grows flowers after school.

【答案】
(1)0
(2)1
(3)0
(4)0
(5)0
【解析】本文大意是:我是李梅。我住在盐城附近的一个小镇上。Lucy是我的朋友。她住在伦敦一个公园旁边的小房子里。我11岁。Lucy也是11岁。Lucy不学习中文。她学习英文,数学,科学和艺术。她非常喜欢数学。她每天有6节课。Lucy放学后经常种花而我经常读杂志。我们经常在周六互发邮件。据此可知⑴错误⑵正确 ⑶ 错误⑷错误⑸错误。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网