题目内容
【题目】阅读短文,判断对“√”错“×”。
Betty comes from America. She speaks English. She can also a little Chinese. She’s in Tianjin now. She’s studying in a middle school. She has classes on weekdays. On Sundays she often plays games with her Chinese friends. Her father is working in Tianjin. Her mother teaches English. Betty and her father like Chinese food. And they like China and the Chinese people very much.[
( )(1)Betty and her parents are in Tianjin now.
( )(2)She can’t speak Chinese.
( )(3)Her mother is teaching Chinese.
( )(4)Betty is English.
( )(5)Betty doesn’t have any classes on Sundays.
【答案】(1) F (2)F (3)F (4)F (5)T
【解析】
(1)文中提到Betty和她的爸爸在天津,但是没有提到Betty的妈妈在哪,因此选项错误;
(2)“She can also alittle Chinese”她也会一点汉语;
(3)“Her mother teaches English.”她的妈妈在教英语;
(4)“Betty comes from America.”贝蒂来自于美国。
【题目】补全对话,并将正确答案的序号填在相应的横线上。
A. Great! Let’s go ! B. What are they doing ? C. Don’t shout, please! D. Don’t walk on the grass, Amy! E. Don’t climb the tree. |
Ms Li: _________. My baby is sleeping.
Amy : Sorry. I didn’t know.
Ms Smart: ________! It’s dangerous.
Sam : Sorry, Mum
Ms Smart: ________
Amy: My grandma is ill in hospital.
Amy: Sorry. Let’s go and see the pandas, Sam.
Sam: _______.
Amy: Look Sam __________?
Sam: They are eating bamboo..
【题目】阅读短文,完成表格。
My name is Becky. I’m a nurse. I work at night. Usually I start work at 6:30 in the evening. I eat dinner at 9 o’clock. I usually go home at 7 o’clock in the morning. After breakfast, I go to bed at 8:30. I often get up at 3 o’clock in the afternoon. After that, I read books or watch TV. I eat lunch at 4 o’clock. Then I play sports at 4:30. This is my day. I like my life.
Becky’s day | |
8:30 a.m. | 1.________ |
2.________ | get up |
4:00 p.m. | 3._______ |
4._________ | start work |
9:00 p.m. | 5._______ |