题目内容

【题目】阅读短文,判断正(T)误(F)。

Christmas is an important festival for western people. Children don’t go to school and men needn’t to work on that day. They prepare a lot of things to celebrate this festival. Most of family will put up their houses with colourful lights. Christmas tree is necessary. They put many gifts on it. Children are very happy because they think there is a Santa will give them gifts. Now more and more people like Christmas.

1On Christmas children have to go to school on time. ____

2People will put up their houses with colourful lights. ____

3The man gives gifts to children is Santa. ____

4Christmas becomes popular and many people like it. ____

5Only western people celebrate Christmas. ____

【答案】

1F

2T

3T

4T

5F

【解析】

1

2

3

4

5

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网