题目内容

【题目】Read and judge.阅读短文,判断句子正误,用√或×表示。

The giant builds a tall wall around his garden, so the children can’t go into the garden any more. At first, the giant is very happy because there are no children in his garden any more. There isn’t any noise. It’s a quiet garden now. After a long time, the giant feels very lonely (孤独), because there are no birds, no songs and no children. The garden is too quiet. At last, he knocks down the wall and has a party for all the children. All the children come to the party. They sing and dance. The garden isn’t quiet. It is full of happiness. The giant feels very happy now.

1At first, the giant likes the children.____

2The giant builds a tall wall in the garden. ____

3The giant always feels happy because there are no children. ____

4The children give the giant a party. ____

5The children have a good time at the party. ____

6At last, the giant feels happy again. ____

【答案】

1×

2×

3×

4×

5

6

【解析】

1

2

3

4

5

6

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网