题目内容
【题目】阅读短文,在括号里正确的填(T)错误的填(F)
WearegoingtohaveaSportsDayinourschool.Linglingcanrunfast.Sheisgoingtorunthe100meters.Samcanridefast,andheisgoingtorideabike.Amycanjumphigh,andsheisgoingtodothehighjump.Damingcan jumpfar andheisgoingtodothelongjump.WhatamIgoingtodo?Iam goingtoplaytabletennis.
Goodluckon SportsDay.Comeon!
【1】IamgoingtoplayfootballforSportsDay.(____)
【2】Damingisgoingtodothelongjump. (____)
【3】Amycanjumpfar.(____)
【4】Linglingisgoingtorunthe100meters.(____)
【5】Samcanrunfast,andheisgoingtorideabike.(____)
【答案】
【1】 F
【2】 T
【3】 F
【4】 T
【5】 F
【解析】
【1】根据后面I am going to play table tennis.可知我是准备打乒乓球而不是踢足球。
【2】根据后面的Daming can jump far, and he is going to do the long jump.可知该题正确。
【3】根据下一句Amy can jump high, and she is going to do the high jump.可知Amy可以跳的高而不是远;
【4】根据后面Lingling can run fast. She is going to run the 100 meters.可知该题正确。
【5】根据Sam can ride fast, and he is going to ride a bike.可知该题错误。
【题目】从方框中选出下列各句的最佳应答语。
A. It's Monday. |
(1)—What can you do?
—
(2)—What do you have on Fridays?
—
(3)—What day is it today?
—
(4)—Can you speak English?
—
(5)—What can Tom do for the party?
—
【题目】阅读短文,完成表格。
Hello! My name is John. I am a boy. I am a student. This is my family. My father likes to buy books online. My mother likes to buy clothes at the clothes shop. My brother likes to buy toys at the toy shop. I like to buy food online. Shopping online is fun.
Family members | Things to buy | Ways to buy |
online | ||
mother | ||
toys | ||
John |