题目内容
【题目】阅读短文,判断正误。与短文内容相符的写“T”,否则写“F”。
I have a new flat. There is a living room, a kitchen, a bathroom and two bedrooms in it. Come and have a look at my bedroom. There is an air conditioner over the desk. There is an end table and a closet near the bed. And there is a picture over the bed. I have a trash bin behind the door. I empty the trash every day. Look! What’s under the desk? There is a chair. I love my bedroom. I clean my bedroom on Sundays.
【1】There are two end tables in my bedroom.(_____)
【2】There are four rooms in my home. (_____)
【3】The chair is under the desk. (_____)
【4】The door is behind the trash bin. (_____)
【5】I clean my bedroom on weekends. (_____)
【答案】
【1】 F
【2】 F
【3】 T
【4】 F
【5】 T
【解析】
【1】我的卧室有一个桌子。
【2】我的家有五个房间。
【3】椅子在桌子下面。
【4】垃圾桶在门的后面。
【5】我每周末打扫房间。