题目内容

【题目】Read and judge阅读短文,判断句子正误,用×表示。

Sally is my cousin. She is ten years old. She is little and thin. She likes reading, painting, and watching TV. She is good at Maths, English and Chinese. She doesn’t like sport. She never plays ball games with us. She never does exercise in the morning or in the evening, so she is weak in PE. At the weekend, she often stays at home. Sally knows it’s not good for her. In the future, she won’t read too many books, or watch too much TV. She will try to go to bed early and get up early. She will do morning exercise with us. She won’t always stay at home at the weekend. She will go out and play ball games with us. So in the future, Sally will be tall and healthy.

1Sally is small and thin now. ____

2Sally sometimes plays basketball. ____

3Sally doesn’t do exercise in the morning. ____

4In the future, Sally will go to bed early. ____

5Sally won’t read or watch TV. ____

6Sally won’t stay at home at the weekend. ____

【答案】

1

2×

3

4

5×

6×

【解析】

1

2

3

4

5

6

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网