题目内容

【题目】根据短文内容,判断对 “√” “×”

Amy and Tom are going to have a busy day next Sunday. In the morning, Tom is going to visit his aunt and Amy is going to buy a cat in the pet shop. Tom is going to have lunch with his aunt. After lunch, Amy is going to borrow some magazines and comic books in the library. Tom is going to buy a dictionary and a new CD in the bookstore. Finally, Amy and Tom are going buy some apples and go home by subway.

( ) (1)Tom is going to visit his aunt on Sunday.

( ) (2)Amy is going to buy the cat in the bike shop.

( ) (3)Tom is going to have lunch with his uncle.

( ) (4)Tom is going to buy a new CD in the bookstore

( ) (5)Amy and Tom are going to be busy next Sunday.

【答案】(1) (2)× (3)× (4) (5)

【解析】

(1)题意为:汤姆打算星期天去看望阿姨。由原文Tom is going to visit his aunt. 可知题意是正确的,故填√

(2)题意为:艾米打算去自行车店买一只猫由原文Amy is going to buy a cat in the pet shop. 艾米打算去宠物店买一只猫可知题意是错误的,故填×

(3)题意为:汤姆要和他的叔叔一起吃午饭。由原文Tom is going to have lunch with his aunt. 可知题意是错误的,故填×。

(4)题意为:汤姆打算去书店买一张新CD,由原文Tom is going to buy a dictionary and a new CD in the bookstore. 可知题意是正确的,故填√

(5)题意为:汤姆和艾米下个星期天将要很忙由原文Amy and Tom are going to have a busy day next Sunday. 可知题意是正确的,故填√

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网