题目内容

【题目】根据短文内容,判断正确还是错误。

My name is Peter. My family has four people. They are my father, my mother, my sister and I. My father is a doctor. He is good at running. He is forty years old. My mother is a teacher. She is an English teacher. She is thirty-nine years old. My sister is twelve. She is a student. She likes singing and dancing. But she doesn't like animals. I'm a student, too. I like dancing, swimming, running and animals.

1There are four people in Peter's family. _______

2Peter's father is a worker. _______

3Peter's mother is 39 years old. _______

4Peter likes animals. _______

5Peter's sister likes singing and dancing. _______

【答案】

1T

2F

3T

4T

5T

【解析】

1彼得家里有四口人。这句话是正确的。

2彼得的爸爸是工人。这句话是错误的。

3彼得的妈妈三十九岁。这句话正确。

4彼得喜欢动物。这句话正确。

5彼得的姐姐喜欢唱歌跳舞。这句话正确。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网