题目内容

【题目】阅读短文并判断,相符的写T,不相符的写F。

Today is Sunday. It’s seven thirty in the morning. The weather is fine. Kate and her parents are going to the Great Wall. Kate’s father is a doctor. Her mother is a teacher. Now they’re getting on a big bus. There are twenty-two people on it. Some are English,and some are American and Japanese. They loo very happy. They’re going to the Great Wall,too. There are four Chinese on the bus. A young woman,she’s the driver. A young man,he’s the guide. My father and I are going to the Great Wall,too.

( )(1) It’s a fine Sunday morning.

( )(2) Kate’s father and mother are teachers.

( )(3) There are twenty-two people on the bus.

( )(4) They are happy.

( )(5) The driver is a young man.

【答案】1)T(2)F(3)T(4)T(5)F

【解析】

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网