题目内容

【题目】阅读判断。
Chen Yao and Li Hao are my friends. They are boys. Chen Yao's favourite colour is blue. He likes his blue sweater. His favourite food is noodles. He likes to draw pictures. That's his favourite school work. Li Hao's favourite colour is green. He likes his green shorts. His favourite food is chicken. He likes to play ping-pong. That's his favourite school work. Our favourite subject is English. We often do our homework together!
(1)Chen Yao is a girl.
(2)Chen Yao doesn't like his blue sweater.
(3)Chen Yao likes to draw pictures.
(4)Li Hao's favourite food is chicken.
(5)Chen Yao and Li Hao both(两者都) like Chinese.

【答案】
(1)

B


(2)

B


(3)

A


(4)

A


(5)

B


【解析】短文描述了作者的朋友姚晨和李浩,姚晨喜欢蓝色毛衣,食物是面条,画画是他最喜欢的学校作业,李浩喜欢绿色短裤,喜欢食物是鸡肉,打乒乓球是他最喜欢的学校作业,他们都最喜欢的科目是英语,经常一起做作业!
(1)根据所给的短文, Chen Yao and Li Hao are my friends. They are boys.姚晨和李浩是我的朋友。他们是男孩。所以答案是错误。
(2)根据所给的短文,Chen Yao's favourite colour is blue. He likes his blue sweater.姚晨最喜欢的颜色是蓝色。他喜欢他的蓝色毛衣。所以答案是错误。
(3)根据所给的短文, He likes to draw pictures.That's his favourite school work.他喜欢画画。那是他最喜欢的学校作业。所以答案是正确。
(4)根据所给的短文,His favourite food is chicken. 他最喜欢的食物是鸡肉。所以答案是正确。
(5)根据所给的短文,Our favourite subject is English. We often do our homework together!我们最喜欢的科目是英语。我们经常一起做作业!所以答案是错误。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网