题目内容

【题目】阅读短文并判断,相符的写T,不相符的写F。

Christmas is coming. First, Mum, Dad, my sister, my brother and I go shopping in the morning. We buy a lot of presents for our family and friends. We also buy a big Christmas tree. It’s very beautiful. Next, we put the things under the Christmas trees. Then, my sister puts a stocking on the bed. Finally, it is Christmas Day. We say “Merry Christmas” to each other and open our presents. We are all very happy.

( )(1) Mum, Dad, my sister, my brother and I go shopping in the afternoon.

( )(2)We buy a lot of presents for our family and friends.

( )(3)My brother puts a stocking on the bed.

( )(4)We say “Happy New Year!”to each other.

( )(5)We are all very happy.

【答案】(1)F (2) T (3)F (4) F (5)T

【解析】

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网