题目内容
【题目】根据所听短文判断,正确的写T,错误的写F。(10分)
( ) (1) David is the boy in white in the photo.
( ) (2) Mary is eleven years old.
( ) (3) David is 155 centimetres.
( ) (4) David and Mary like climbing and fishing.
( ) (5) David’s mother is one year older than his father.
【答案】F T F T F
【解析】Hello, I am David. Look at this photo. The boy in black is me. The boy in white is my friend Tom. He is six months older than me. Today is March 22nd. It is my birthday. Look at the birthday cake with 11 candles. Isn’t it nice? I have a twin sister, Mary. She is 160cm tall. I am 5cm taller than her. We like fishing and climbing. My father is a doctor. He is 42 years old. My mother is a driver. She is 41 years. I love my family.
练习册系列答案
相关题目