题目内容

【题目】阅读理解并判断。
The traffic lights are the same in every country. There are always three lights: red, yellow and green. Red means "stop" Yellow means "Wait", and green means "Go". In most parts of China, drivers drive on the right side of the road. In the US, drivers drive on the right side too. In England and Australia, however, drivers drive on the left side of the road. If you go by car, by bike or on foot, you must know the traffic rules.
(1)The traffic lights are different in every country.
(2)Red means "Stop". Yellow means "Wait", and green means "Go".
(3)In most part of China, drivers drive on the left side of the road.
(4)In England and Australia, drivers drive on the right side of the road.
(5)People must know the traffic rules.

【答案】
(1)错误
(2)正确
(3)错误
(4)错误
(5)正确
【解析】①根据所给的短文, The traffic lights are the same in every country.每个国家的交通灯都是一样的.所以答案是错误.
②根据所给的短文,Red means "stop" Yellow means "Wait", and green means "Go". 红色表示“停止”黄色表示“等待”,绿色表示“走”.所以答案是正确.
③根据所给的短文,In most parts of China, drivers drive on the right side of the road.在中国的大部分地区,司机开车行驶在马路的右侧.所以答案是错误.
④根据所给的短文,In England and Australia, however, drivers drive on the left side of the road.然而,在英国和澳大利亚,司机靠左行驶.所以答案是错误.
⑤根据所给的短文,If you go by car, by bike or on foot, you must know the traffic rules.如果你开车去,骑自行车或步行,你必须了解交通规则.所以答案是正确.

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网