题目内容

【题目】根据阅读内容回答问题。
I'm John. I'm from the USA. There are five people in my family. They're my father, my mother, my brother, my sister and me. My father is a worker. He works in a car factory. After work he always plays chess with me at home. My brother is an art teacher. He can paint very well and he likes that. My sister is a university student. She can dance nice, so she wants to be a dancer. I'm now studying Chinese at school. My mother is at home. She's a housewife. She does housework at home. I love my family.
(1)What does John do?
(2)What's his father's hobby?
(3)What does his brother teach?
(4)What is his sister going to be?
(5)What does his mother do at home?

【答案】
(1)

He is a student.


(2)

His hobby is playing chess.


(3)

He teaches art.


(4)

She is going to be a dancer.


(5)

She does housework at home.


【解析】(1) 通过文章中的“I'm now studying Chinese at school.”可以知道He is a student.
(2) 通过文章中的“After work he always plays chess with me at home.”可以知道His hobby is playing chess.
(3) 通过文章中的“My brother is an art teacher.”可以知道He teaches art.
(4) 通过文章中的“She is going to be a dancer.”可以知道She is going to be a dancer.
(5) 通过文章中的“She's a housewife. She does housework at home. ”可以知道She does housework at home.

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网