题目内容

【题目】阅读短文,判断正(T)(F)。

Hello, my name is Bob. It was Sunday yesterday. I had a good time. I went to the zoo with my friends. We met at eight o'clock. We went there by bus. It was a sunny day. We saw some animals at the zoo. They were very lovely. We sat under a big tree and had lunch at twelve o'clock. We ate a lot of delicious food. We also had some drinks. In the afternoon, we took a lot of photos at the zoo. We were happy. It was great fun!

1. It is Monday today. (  )

2. Bob went to the park yesterday. (  )

3. Bob met his friends at nine o'clock. (  )

4. They ate a lot of delicious food, but they had no drinks. (  )

5. They had a good time. (  )

6. They had lunch at 11:30. (  )

【答案】1.T 2.F 3.F 4.F 5.T 6.F

【解析】

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网