题目内容

【题目】阅读短文,选择正确答案。

Aunt Judy’s birthday is coming. She will be 38 years old. Dad and Mum are going to take me to her room. She lives in Guangzhou. We are going there by train. Her birthday party will be on Saturday. We are leaving on Friday afternoon. And we are coming back on Sunday evening. I am going to give my aunt a picture. I am drawing it now. I am drawing some beautiful flowers. I am going to draw a small dog too. Because she likes dogs. The picture will be very nice.

1Aunt Judy’s birthday party will be on ___________. ( )

A. Friday B. Saturday C. Sunday

2This is Aunt Judy’s ________ birthday. ( )

A. thirty-eighth B. fortieth C. thirtieth

3She lived in ________. We are going there by _______. ( )

A. Shanghai; train B. Guangzhou; plane C. Guangzhou; train

4I am drawing _________. ( )

A. some dogs B. some beautiful flowers C. a cat

5We are going to come back on _________. ( )

A. Sunday morning B. Sunday evening C. Saturday evening

【答案】1. B 2. A 3. C 4. B

【解析】

1. 根据短文内容Her birthday party will be on Saturday. 可知本题选B

2. 根据短文内容She will be 38 years old.可知本题选A

3. 根据短文内容She lives in Guangzhou. We are going to go there by train. 可知本题选C

4. 根据短文内容 I am drawing some beautiful flowers. I am drawing a small dog, too. 可知本题选B

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网