题目内容

【题目】阅读短文,判断正(T)误(F)。

Dear grandma,

How are you? Thank you for the new shirt. It’s beautiful. I like it. Now I am writing in the new and big school. This is a nice school. The trees are green. The flowers are red and yellow. We have a music room, an art room, a computer room, a canteen and a library. The playground is very big. We can play football there. Oh, it’s time to go home now. Let me stop here. Welcome to my school and welcome to my home.

Yours, John

1John is writing to his mother. ______

2John has a new jacket. ______

3John’s school is big. ______

4The playground is big. ______

5They can play football on the playground. ______

【答案】

1F

2F

3T

4T

5T

【解析】

1

2

3

4

5

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网