题目内容
【题目】阅读短文,判断正误。
Cindy is a dancer. She will be very busy next week. On Monday she is having lunch with her high school friends at 2 P.M. She is having a music class at 10 A.M. on Tuesday. On Wednesday she is flying to Shanghai at 4 P.M. On Thursday she is working out at the gym. On Friday she is buying some clothes. She is playing tennis with Peter at 9 A.M. On Saturday. And on Sunday she is going to the beach with her family. What a busy week!(1)Cindy is having dinner with her high school friends at 2 P.M. on Monday.(2)On Tuesday she is having a music class.(3)She is going shopping on Friday.(4)She is playing basketball with Peter at 9 A.M. on Saturday.(5)She is having a free week.
【答案】 (1)0
(2)1
(3)1
(4)0
(5)0
【解析】请仔细阅读题目,再与文章内容作比较,判断对错。
(1) 通过文章中的“On Monday she is having lunch with her high school friends at 2 P.M.”可以知道这道题目是错误的。
(2) 通过文章中的“She is having a music class at 10 A.M. on Tuesday.”可以知道这道题目是正确的。
(3) 通过文章中的“On Friday she is buying some clothes.”可以知道这道题目是正确的。
(4) 通过文章中的“She is playing tennis with Peter at 9 A.M. On Saturday.”可以知道这道题目是错误的。
(5) 通过文章中的“What a busy week!”可以知道这道题目是错误的。