题目内容

【题目】阅读理解,判断文后句子的正误。

My name is Amy. Tomorrow is Saturday. We have no classes. My parents aren't going to work, but we are going to be very busy tomorrow. My mother is going to buy something for next week. My father is going to visit my aunt and uncle. I'm going to go to the bookstore by bus. Then I'm going to buy a dictionary. Tomorrow evening we are going to visit my grandparents and have a big dinner. After that we are going to go to the cinema. I think we are going to have a nice weekend.(1)Tomorrow is Saturday.(2)Amy's mother is going to buy something for next week.(3)Amy's father is going to visit his grandparents in the morning.(4)Amy is going to play computer games with his sister.(5)Amy is going to go to the bookstore by bike.(6)Tomorrow evening Amy is going to watch TV.(7)Tomorrow evening they are going to go to the cinema.(8)Amy is happy!

【答案】(1)1

(2)1

(3)0

(4)0

(5)0

(6)0

(7)1

(8)1

【解析】这篇文章讲述了Amy一家人在周六的计划。

(1) 通过文章中的“(Tomorrow is Saturday.)”可以知道这道题目是正确的;

(2) 通过文章中的“(My mother is going to buy something for next week.)”可以知道这道题目是正确的;

(3) 通过文章中的“(My father is going to visit my aunt and uncle.)”可以知道这道题目是错误的; (4)通过文章中的“(I'm going to go to the bookstore by bus.)”可以知道这道题目是错误的。

(5)通过文章中的“(Then I'm going to buy a dictionary.)”可以知道这道题目是错误的。

(6)通过文章中的“(Tomorrow evening we are going to visit my grandparents and have a big dinner.)”可以知道这道题目是错误的。

(7)通过文章中的“(After that we are going to go to the cinema.)”可以知道这道题目是正确的。

(8)通过文章中的“(I think we are going to have a nice weekend.)”可以知道这道题目是错误的。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网