题目内容

【题目】阅读短文,回答后面的问题。

Mrs. Green is going to give a birthday party for Mary (Mary is her daughter). Mary is going to be thirteen years old. Twenty friends of Mary's are going to come to the party. They are all girls. Mrs. Green is getting ready for the party. Mrs. White is helping her. "Let's make a pretty cake," Mrs. White says to Mrs. Green. "OK. Thank you very much." Mrs. Green is going shopping now. She's going to buy some fruit. She buys a lot of pears, oranges, and bananas. Then she goes home. It's three o'clock in the afternoon. Everything is ready. Now the first girl is arriving. The party is going to begin at 3:30.

( ) 1. ______ is going to give a birthday party for Mary.

A. Mrs. White B. Mrs. Green C. Mary D. Mary's friend

( ) 2. Mary is going to be ______ years old.

A. twenty B. ten C. twelve D. thirteen

( ) 3. ______ are going to come to the party.

A. Thirty boys B. Twenty girls C. Forty children D. Twenty boys

( ) 4. Mrs. Green buys some ______ for the party.

A. drink B. fruit C. vegetables D. food

( ) 5. The party is going to begin at ______ in the afternoon.

A. two thirty B. three C. four D. three thirty

答案1. B 2. D 3. B 4. B 5. D

解析1. 根据短文第一句“Mrs. Green is going to give a birthday party for Mary (Mary is her daughter).”可知。

2. 根据短文第二句“Mary is going to be thirteen years old.”可知。

3. 根据短文第三、四句“Twenty friends of Mary's are going to come to the party. They are all girls.”可知。

4. 根据短文倒数第三行中“She buys a lot of pears, oranges, and bananas.”可知。

5. 根据短文最后一句“The party is going to begin at 3:30.”可知。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网