题目内容

【题目】阅读短文,并判断下列句子的正(T)(F)。

Hello ! My name is Peter. I live in Beijing. My flat is big and nice. There are three bedrooms, a living room, a kitchen, two bathrooms and a big study. This is my new bedroom. There is a bed in it. It's small but pretty. You can see a plant on the desk. The plant is green. Beside the plant, you can see a phone. Between the clock and the picture, there is a photo of me. Look at my socks. They are on the bed. They aren't dirty. I clean my socks on Saturdays.

1Peter's flat is big and nice. ________

2There is a green plant on the desk. ________

3There is a photo beside the plant. ________

4There are socks under Peter's bed. ________

5Peter cleans his socks on Sundays. ________

【答案】

1T

2T

3F

4F

5F

【解析】

1

2

3

4

5

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网