题目内容

Wang Xiaojun is l2 years oldHe lives in the country in Hubei ProvinceToday is his birthdayHis parents prepare a nice dinner for him, but the boy says, “I won’t have the dinner because after the dinner, today is over, and parents are leaving for Shenzhen tomorrowI don’t want to let them go

It is the first birthday that Wang Xiaojun is spending with his parents in three yearsIn the past three years, his parents stayed in Shenzhen and worked to make moneyThey haven’t seen their son for three yearsTomorrow they have to leave home to go to Shenzhen

Wang is not the only stay-at-home childIn the country of China, there are more than 20 million children staying at home without their parentsStay-at-home children face a lot of problemsMany of them stay with their grandparentsThey get less care from parentsThey often feel lonelySome of them don’t study well because their parents Can’t help them with their study

The Chinese government now cares about the children very much and is trying to solve their problems

1It is Wang Xiaojun’s first birthday

2Wang Xiaojan won’t have the birthday dinner because he is not hungry at all

3Them are many stay-at-home children in the country of China

4Maybe Xiaojun’s parents will take him to Shenzhen at last

5Tile Chinese government is doing something to solve the problems of the stay-at-home children

试题答案

1、BBACA

相关题目

阅读短文,判断下列句子是否符合短文内容。符合的写(A),不符合的写(B),短文中未提及的写(C)。

  Wang Xiaojun is l2 years old.He lives in the country in Hubei Province.Today is his birthday.His parents prepare a nice dinner for him, but the boy says,“I won't have the dinner because after the dinner, today is over, and parents are leaving for Shenzhen tomorrow.I don't want to let them go.”

  It is the first birthday that Wang Xiaojun is spending with his parents in three years.In the past three years.his parents stayed in Shenzhen and worked to make money.They haven't seen their son for three years.Tomorrow they have to leave home to go to Shenzhen.

  Wang is not the only stay-at-home child.In the country of China, there are more than 20 million children staying at home without their parents.Stay-at-home children face a lot of problems.Many of them stay with their grandparents.They get less care from parents.They often feel lonely.Some of them don't study well because their parents can't help them with their study.

  The Chinese government now cares about the children very much and is trying to solve their problems.

1.It is Wang Xiaojun's first birthday.

2.Wang Xiaojun won't have the birthday dinner because he is not hungry at all.

3.Them are many stay-at-home children in the country of China.

4.Maybe Xiaojun's parents will take him to Shenzhen at last.

5.The Chinese government is doing something to solve the problems of the stay-at-home children.

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网