My dearest Aunt Mei lives in the  1   . She grows  2   there and sells them in town. Sometimes she can’t sell out all hex vegetables,  3   she brings (带来) some to us. Aunt Mei is old and short, but she’s very.  4   . She can walk  5   .

   Aunt Mei has no  6   , and she lives with her only white cat. Every summer, I go to stay with her for a week or two. She often  7   me to a farm nearby (在附近). Life in the country is interesting. I can go fishing, and I can  8   birds singing. But Aunt Mei doesn’t  9   me swim. She says it’s dangerous.

   Now the’farmers (农民) don’t do farm work  10   animals. They use tractors. All of them look happy.

1.(   ) A. farm       B. school       C. country      D. town

答案:C   根据本文的内容(种菜)知她住在农村。

2.(   ) A. vegetables    B. rice        C. wheat       D. animal

答案:A   根据下一句她卖菜,知这里应是种菜grow vegetables。

3.(   ) A. but       B. so        C. or        D. and

答案:B   “因此”,“因为……,所以……”,填so。

4.(   ) A. fine       B. good       C. happy       D. interesting

答案:A   fine可用来指身体好,good可指东西的质量,人的品德等好。从本文的意思看:Aunt Mei又老又矮,但身体很好,她可以走得很快,所以选fine。

5.(   ) A. slowly      B. fast        C. near        D. far

答案:B   slowly慢,副词。fast快,形容词,副词。near附近,far远的。修饰动词只能用副词,只能在A、B项选。

6.(   ) A. money      B. food        C. home       D. children

答案:D   从后一句她和白猫住在一起,及所给的四个选项看,她应是没有孩子,不会是没有家或食物或钱。

7.(   ) A. brings      B. takes       C. lets       D. wants

答案:B   take sb. to some place带某人去某个地方。

8.(   ) A. ‘look      B. read        C. listen      D. hear

答案:D   后面接“鸟儿歌唱”,应填“听到”,hear。

9.(   ) A,agree      B. like        C. let        D. ask

答案:C   agree同意,常用agree with sb.同意某人的意见。agree to do sth.赞成做某事。agree后还可以接一个句子。like喜欢,like sb./sth.喜欢某人彻,like to do sth.或like doing sth.喜欢做某事。let sb.do sth.让某人做某事,want sth.想要某物,want to do sth.想要做某事,want sb. to do sth.想要某人做某事。根据9后面的两个词,应选C.let。

10.(   ) A. for       B. with        C. from       D. between

答案:B   用……with。

 0  270969  270977  270983  270987  270993  270995  270999  271005  271007  271013  271019  271023  271025  271029  271035  271037  271043  271047  271049  271053  271055  271059  271061  271063  271064  271065  271067  271068  271069  271071  271073  271077  271079  271083  271085  271089  271095  271097  271103  271107  271109  271113  271119  271125  271127  271133  271137  271139  271145  271149  271155  271163  447348 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网