【题目】假如你是李华。你的英国朋友Bill想在中国给他的父亲买一个特别的生日礼物,来邮件向你咨询在茶叶、小米移动电源(MI Power Bank)和丝绸衬衫这三样东西中应该选哪一个更好。请你给他回复邮件,从这三样东西里选择一个推荐给Bill并说明你的理由。

注意:1.词数100左右;

2.可以适当增加细节,以使行文连贯;

Dear Bill,

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sincerely,

Li Hua

【题目】How to Be a Winner

Sir Steven Redgrave

Winner of 5 Olympic Gold Medals

“In 1997 I was found to have developed diabetes (糖尿病). Believing my career was over, I felt extremely low. Then one of the specialists said there was no reason why I should stop training and competing. That was the encouragement I needed. I could still be a winner if I believed in myself. I am not saying that it isn’t difficult sometimes. But I wanted to prove to myself that I wasn't finished yet. Nothing is to stand in my way.”

Karen Pickering

Swimming World Champion

“I swim 4 hours a day, 6 days a week. I manage that sort of workload by putting it on top of my diary. This is the key to success —you can’t follow a career in any field without being well-organized. List what you believe you can achieve. Trust yourself, write down your goals for the day, however small they are, and you’ll be a step closer to achieving them.”

Kirsten Best

Poet & Writer

“When things are getting hard, a voice inside my head tells me that I can’t achieve something. Then there are other distractions, such as family or hobbies. The key is to concentrate. When I feel tense, it helps a lot to repeat words such as ‘calm’, ‘peace’ or ‘focus’, either out loud or silently in my mind. It makes me feel more in control and increases my confidence. This is a habit that can become second nature quite easily and is a powerful psychological(心理的) tool.”

1WhatdoesSirStevenRedgravemainlytalkabout?

A. Difficultiesinfluencedhiscareer.

B. Specialistsofferedhimmedicaladvice.

C. Traininghelpedhimdefeathisdisease.

D. Heovercametheshadowofillnesstowin.

2WhatdoesKarenPickeringputontopofherdiary?

A. Herachievements.

B. Herdailyhappenings.

C. Hertrainingschedule.

D. Hersportscareer.

3Accordingtothepassage,whatdothethreepeoplehaveincommon?

A. Courage.

B. Devotion.

C. Hardwork.

D. Self-confidence.

【题目】46-50题根据文章内容判断下列表述。如果表述与文章内容一致,选A项;表述与文章内容不一致,选B项;文章中未提及表述的信息,则选C项。

51-54题判断下列词汇在文章中的含义,并从表格中选择恰当的释义。(提示:8个选项中有4项是多余的)

55题选择最佳答案。

George Washington Carver, who was born a slave in 1861, became one of America’s greatest scientists in the field of agriculture. His discoveries changed farming in the South of the United States. A quiet and kind man, he could have become rich from his discoveries but he preferred “to be of the greatest good to the greatest number of my people.”

George’s mother was a slave, but soon after he was born, he and his brother lost their mother and became orphans. They were raised by Moses and Susan Carver, who were their owners. Slaves took the names of their owners, so George Washington’s last name was Carver, too. In 1865, there were no longer slaves in the United States, but George and his brother continued to live with the Carvers. The Carvers gave him as much of an education as they could. At age 12, George left the Carvers to start life on his own.

For the next 12 years, he worked whenever he could and went to school whenever he could. He managed to finish high school and won a scholarship to go to Highland University. However, when he appeared at the university, they refused to admit him because he was black. This did not stop Carver. He continued to work and save money. Eventually, he went to Simpson College in 1890 to study painting and paid for his school by ironing clothes for other students. Soon, he realized he could not support himself as an artist and decided to study agriculture instead.

In 1891, he was accepted at Iowa Agricultural College. He was the only black student at the college, and as usual he supported himself by doing small jobs. He amazed everyone with his special work with plants. After he graduated, the college asked him to stay on as an instructor because his work with plants and chemistry was so outstanding. So Carver stayed on and taught, but he continued his research with plants while he was teaching.

One day he received a letter from Booker T. Washington, who was the most respected black educator in the country. Washington asked him to work at the Tuskegee Institute, a black agricultural school in Alabama. Tuskegee was a poor black school that could not give Carver a laboratory or a high salary, but Carver decided to go there.

In 1896, Carver started to teach and do research with plants at the Tuskegee Institute. He taught classes on agriculture, and through his experiments he found new ways to help the poor, struggling farmers of the South. Here, farmers had been growing cotton, which wore out the soil. He showed farmers how to plant different crops like peanuts to make the soil richer. After a while, farmers did what he said and were growing more and more peanuts. They were now making more money from peanuts than from cotton.

Carver developed many uses for the peanut. In fact, he found more than 300 uses for the peanut, and he became known as the “peanut man.” He received many prizes and awards for his work. He gave lectures about the uses of peanuts all over the United States and even spoke to Congress about peanuts in 1921. Meanwhile, Carver began to experiment with the sweet potato and discovered more than 100 products that could be made from it, including glue for postage stamps.

By the 1930s, Carver had become famous all over the country and the world. He visited the Prince of Sweden and the British Prince of Wales. Thomas Edison asked Carver to work for him at a salary of more than $100,000 a year. The car manufacturer Henry Ford also made him a generous offer. But Carver was not interested in money; he stayed on at the Tuskegee Institute with a monthly salary of $125.

In 1940, he gave all his life savings of $33,000 to the George Washington Carver Foundation to provide opportunities for African Americans to study in his field, because for Carver, “Education is the key to unlocking the golden door of freedom….” Carver died in 1943.

1Carver was the only black student at Iowa Agricultural College.

2Carver discovered more than 300 products from the sweet potato.

3Besides peanuts and sweet potatoes, Carver also did experiments on other plants.

4Carver gave his life savings to the George Washington Carver Foundation after he died.

5Not until he was 12 did Carver leave his former owners.

6field

7admit

8support

9struggling

A. earn money for a living

B. fighting

C. area of land

D. agree with and help somebody

E. trying to survive

F. agree unwillingly that something is true

G. allow to enter

H. area of interest or study

10According to the passage, which of the following could best describe the character of George Washington Carver?

A. Optimistic but stubborn.

B. Quiet but difficult.

C. Humorous and kind.

D. Creative and generous.

 0  146196  146204  146210  146214  146220  146222  146226  146232  146234  146240  146246  146250  146252  146256  146262  146264  146270  146274  146276  146280  146282  146286  146288  146290  146291  146292  146294  146295  146296  146298  146300  146304  146306  146310  146312  146316  146322  146324  146330  146334  146336  146340  146346  146352  146354  146360  146364  146366  146372  146376  146382  146390  151629 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网