题目内容

【题目】Directions: After reading the passage below, fill in the blanks to. make the passage coherent and grammatically correct. For the blanks with a given word, fill in each blank with the proper form of the given word; for the other blanks, use one word that best fits each blank.

It is a rough world out there. Step outside of a shopping mall and you could break your leg 1(slip)on the doormat. Luckily, if the doormat failed to warn of coming danger, a successful lawsuit(官司) might compensate you for your troubles. Since the early 1980s, juries have begun holding more companies responsible for the customers' misfortunes.

Feeling threatened, companies responded by writing longer warning labels, trying to anticipate every possible accident. Today, even ladders carry a label several inches long that 2(warn) among other things, that you might fall off. While warnings are often necessary for companies, many still feel uncertain whether those labels can protect 3 from legal responsibility if a customer is injured. Actually, about 50% of the companies lose when 4(take) to court by the injured customer.

Now the tide appears to be turning 5 personal injury claims continue to grow, some courts are beginning to side with defendants(被告), especially in cases6 a warning label probably wouldn't have changed anything. In May, Julie Nimmons, president of Schutt Sports successfully fought a lawsuit7(involve)a footballer who was paralyzed (t )in a game while wearing a Schutt helmet. " We are really sorry he has become paralyzed, 8 helmets aren't designed to prevent those kinds of injuries, "says Nimmons. The jury finally agreed that the nature of the game, not the helmet, was the reason for the injury. Meanwhile, the American Law Institute, a group of judges and lawyers, issued new guidelines stating that companies needn't warn customers of obvious dangers or annoy them with a lengthy list of possible ones 9information won't get buried in a sea of trivialities ( 琐事). If the moderate end of the legal community has its way, the information on products might actually be provided for the benefit of customers and not10 a protection against legal responsibility.

【答案】

1slipping

2warms

3them

4taken

5As

6where

7involving

8but

9so

10as

【解析】

本文为说明文。本文就警告牌在使用的过程中出现了一些危险,导致消费者与公司之间发生纠纷而产生索赔展开了讨论。

1考查非谓语动词。句意:外面的世界很艰难。走出商场,你可能会在门垫上滑倒而摔断腿。根据语境可知,此空在句中作状语,其逻辑主语是you,二者是逻辑主谓关系,应使用现在分词,表主动。故填slipping

2考查主谓一致及时态。句意:今天,甚至梯子上都有一个几英寸长的标签,上面写着“可能会掉下来”等警告。分析句子可知,本句是定语从句,其中定语从句修饰先行词a labela label在定语从句中作主语,谓语动词要用单数形式。本句叙述的是现在的一个客观事实,故要用一般现在时。故填warms

3考查人称代词。句意:但许多公司仍然不确定,如果顾客受到伤害,这些标签是否能使他们免于承担法律责任。根据上下文的语境可知,此处的主语是许多公司many(companies),不知道这些标签是否能使他们免于承担法律责任。可知,本空指代上文中many(companies),并在句中作动词protect的宾语,应使用代词的宾格。故填them

4考查非谓语动词。句意:事实上,当受伤的顾客把公司告上法庭时,大约有50%的公司蒙受了损失。“take sb. to court”为固定搭配,意为“把……告上法庭”。分析句子可知,本空的逻辑主语是50% of the companies,二者是被动关系,此处是指公司被告上法庭,应使用过去分词,表被动。故填taken

5考查状语从句的连接词。句意:随着人身伤害索赔的不断增加,形势似乎正在转变,一些法院开始站在被告一边。根据语境可知,本空应使用连接词as“随着”引导时间状语从句。故填As

6考查定语从句。句意:一些法院开始站在被告一边,特别是在警告标签可能不会改变任何事情的情况下。分析句子especially in cases___6___ a warning label probably wouldn't have changed anything.可知,本句是定语从句,其中的先行词为cases,关系词在定语从句中作地点状语,应使用关系副词where引导,此处指“尤其是在这样的案件中”。故填where.

7考查非谓语动词。句意:今年5月,舒特体育总裁朱莉·尼蒙斯(Julie Nimmons)成功地打了一场官司,一名足球运动员戴着Schutt头盔而导致全身瘫痪的足球运动员。分析句子可知,本空在句中作定语,修饰名词 a law suit,它与动词involve二者是逻辑主谓关系,应使用现在分词,表主动。故填involving

8考查连词。句意:我们真的很抱歉,他已经瘫痪了,但头盔的设计并不是为了防止这种伤害。分析句子可知,空格前后是转折关系,应使用but。故填but

9考查连词。句意:与此同时,由法官和律师组成的美国法律研究所(American Law Institute)发布了新的指导方针,称公司不必提醒客户注意显而易见的危险,也不必用一长串可能的危险来惹恼他们,因此信息就不会被淹没在一大堆琐碎的小事中。分析句子结构及句意可知,此处使用连词so“因此”连接上下语境。故填so

10考查介词。句意:这些产品的信息可能实际上是为了客户的利益而提供的,而不是作为对法律责任的保护。分析语境可知,本空缺少一个介词,根据语境可知,此处应使用介词as“作为”。故填as

练习册系列答案
相关题目

【题目】Teens and younger children are reading a lot less for fun, according to a Common Sense Media report published Monday.

While the decline over the past decade is steep for teen readers, some data in the report shows that reading remains a big part of many children’s lives, and indicates how parents might help encourage more reading.

According to the report’s key findings, “the proportion (比例) who say they ‘hardly ever’ read for fun has gone from 8 percent of 13-year-olds and 9 percent of 17-year-olds in 1984 to 22 percent and 27 percent respectively(分别地)today.”

The report data shows that pleasure reading levels for younger children, ages 2—8, remain largely the same. But the amount of time spent in reading each session(学期)has declined, from closer to an hour or more to closer to a half hour per session.

When it comes to technology and reading, the report does little to counsel(建议) parents looking for data about the effect of e-readers and tablets on reading. It does point out that many parents still limit electronic reading, mainly due to concerns about increased screen time.

The most hopeful data shared in the report shows clear evidence of parents serving as examples and important guides for their kids when it comes to reading. Data shows that kids and teens who do read frequently, compared to infrequent readers, have more books in the home, more books purchased for them, parents who read more often, and parents who set aside time for them to read.

As the end of school approaches, and school vacation reading lists loom(逼近) ahead, parents might take this chance to step in and make their own summer reading list and plan a family trip to the library or bookstore.

1What is the Common Sense Media report probably about?

A. Parent-child relationships. B. Children’s reading habits.

C. Quality of children’s books. D. Children’s after-class activities.

2Where can you find the data that best supports “children are reading a lot less for fun”?

A. In paragraph 2. B. In paragraph 3.

C. In paragraph 4. D. In paragraph 5.

3Why do many parents limit electronic reading?

A. E-readers are expensive. B. It could be a waste of time.

C. E-books are of poor quality. D. It may harm children’s health.

4How should parents encourage their children to read more?

A. Act as role models for them. B. Ask them to write book reports.

C. Set up reading groups for them. D. Talk with their reading class teachers.

【题目】 My mom only had one eye. I hated her. She was an embarrassment for me. Once on our school sports day, my mom came. I was so upset. I wished she would just disappear from this world. So I said the worst words to her. However, my mom did not respond.

That night I woke up and found her crying. I took a look at her. I still hated my mom who was crying with her one eye. I told myself that I would grow up, become successful and leave her for the rest of my life, and I realized my dream.

One day, a letter about a school reunion (同学聚会) came to my house and I went back for it. After the reunion, I went where we used to live, just out of curiosity. There I found my mom fallen on the ground, still. But I did not have a single tear in my eyes. Then I found a piece of paper in her hand. It was a letter to me.

My son, I miss you so much. I was too glad when I heard you were coming for the reunion. But I decided not to go to the school for you. I’m so sorry that I have only one eye. You see, when you were very little, you got into an accident and lost your eye. So I gave mine to you. I was so proud of my son to see a whole new world for me with that eye. I love you!

My world fell. I cried for Mother. I didn’t have any chance to make up for my worst words.

1Why did the author feel embarrassed with his mom?

A.She did not respond to him.B.She came to school crying.

C.She did not do very well in sports.D.She was ugly with only one eye.

2What was the author’ s purpose to become successful?

A.To say the best words to his mother.B.To win great honour for his mother.

C.To leave his mother as soon as possible.D.To make his mother’s life better.

3How did the author know the truth?

A.By attending the reunion.B.By reading his mother’s letter.

C.By getting into an accident.D.By encouraging his mother.

4What can we infer from the end of the story?

A.The author was greatly regretful.B.The author became interested in his mother.

C.The author still hates his mother.D.The author is hard on his mother.

【题目】Directions: Read the following passage. Summarize the main idea and the main points of the passage in no more than 60 words, Use your own words as far as possible

Parents everywhere praise their kids when they do well in school, win a ball game, or build an impressive sandcastle, anything that seems to be something "remarkable". Jenn Berman, author of The A to Z Guide to Raising Happy and Confident Kids, says, "We've gone to the opposite extreme of a few decades ago when parents tended to be stricter." giving kids a lot of praise, parents think they're building their children's confidence

In fact they may he wrong. Too much praise can make kids afraid to try new, things or take a risk for fear of not being able to stay on top where their parents praise has put them. Still, not giving enough praise can be just as damaging as giving too much. Kids will feel like they're not good enough and, as a result, may see no point in trying hard for their accomplishments

So what is the right amount of praise? Experts say that the quality of praise is more important than the quantity. If praise is sincere and focused an the effort - mot the outcome, you can give it as often as your child does something that deserves a verbal reward. "We should especially recognize our children's efforts to put themselves and work hard to achieve a goal, says Donahue, author of parenting Without Fear, "Your son may not be the best basketball player on his team. But if he's out there every day and playing hard, you should praise his effort regardless of whether his team wins or loses."

Praising the effort can also mean you need to identify the part where your kids make special

efforts in a particular scenario(情景). Instead of saying, "you are such a good baseball player", say, "you hit the ball really hard. You are an excellent first baseman. "Being specific is much better and helps kids identify with their special skill, Donahue says

【题目】Pizza delivery driver

Work 15 - 20 hours a week for busy pizza shop.

Duties include making and delivering pizza and some cleaning.

Paid $ 10 per hour + $ 2 per delivery + free dinner.

All applicants must have your own car.

Email us with information about whether you ever cooked and when you can work.

The Pizza Place@telstra. com

TV Host

A national TV station wants to find two people to host a new primetime (黄金时段) game show. Interested? You need to have

a confident and lively personality

some experience of working in the media industry

good communication skills

an enthusiasm for performing

40 ,000 per year

Apply to Jonhkeirs@tvhost, com

Casual Sale Assistant

We are looking for casual team members to join our team for 10-30 hours per week

You must have a positive attitude and great willingness to talk to others, can work in both a team and as an individual and be available to work on Mondays and weekends between 9 am and 5pm.

You will be responsible for using the cash register, tidying up shelves and helping customers find what they are looking for.

Pay is $ 14.50/hr, but $ 25/hr at weekends

To apply, get in touch with the manager

Tony Robins on (02)98761234 or Tony. Robins@ JB - HiFi. blacktown. org. au

Chinese Teachers

Our established language school is looking for Chinese teachers. Our classes are small and students are all ages.

You must have a university degree and teaching experience and a health certificate.

You must also be able to speak and write Chinese fluently.

30 hours per week(flexible times)

30 per hour, plus bonuses

Apply to Smith @ gmail. com

1The candidate for a pizza delivery driver must tell the employer his/her_____.

A.personalityB.availability

C.driving experienceD.salary expectation

2How much can Tom get as a casual sale assistant if working 2 hours on Sunday?

A.$50.B.$30.C.$29.D.$14.5.

3Who must be outgoing?

A.TV host and Chinese teacher.

B.Pizza delivery driver and Chinese teacher.

C.TV host and Casual sale assistant.

D.Casual sale assistant and Pizza delivery driver.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网