题目内容

【题目】Pizza delivery driver

Work 15 - 20 hours a week for busy pizza shop.

Duties include making and delivering pizza and some cleaning.

Paid $ 10 per hour + $ 2 per delivery + free dinner.

All applicants must have your own car.

Email us with information about whether you ever cooked and when you can work.

The Pizza Place@telstra. com

TV Host

A national TV station wants to find two people to host a new primetime (黄金时段) game show. Interested? You need to have

a confident and lively personality

some experience of working in the media industry

good communication skills

an enthusiasm for performing

40 ,000 per year

Apply to Jonhkeirs@tvhost, com

Casual Sale Assistant

We are looking for casual team members to join our team for 10-30 hours per week

You must have a positive attitude and great willingness to talk to others, can work in both a team and as an individual and be available to work on Mondays and weekends between 9 am and 5pm.

You will be responsible for using the cash register, tidying up shelves and helping customers find what they are looking for.

Pay is $ 14.50/hr, but $ 25/hr at weekends

To apply, get in touch with the manager

Tony Robins on (02)98761234 or Tony. Robins@ JB - HiFi. blacktown. org. au

Chinese Teachers

Our established language school is looking for Chinese teachers. Our classes are small and students are all ages.

You must have a university degree and teaching experience and a health certificate.

You must also be able to speak and write Chinese fluently.

30 hours per week(flexible times)

30 per hour, plus bonuses

Apply to Smith @ gmail. com

1The candidate for a pizza delivery driver must tell the employer his/her_____.

A.personalityB.availability

C.driving experienceD.salary expectation

2How much can Tom get as a casual sale assistant if working 2 hours on Sunday?

A.$50.B.$30.C.$29.D.$14.5.

3Who must be outgoing?

A.TV host and Chinese teacher.

B.Pizza delivery driver and Chinese teacher.

C.TV host and Casual sale assistant.

D.Casual sale assistant and Pizza delivery driver.

【答案】

1B

2A

3C

【解析】

本文属于非连续类文本阅读。介绍了四则招工广告的内容:学历、性格、相关经 历、工作时段以及薪资待遇等。

1

细节理解题。根据题干上有关键词信息“a pizza delivery driver”,再根据该广告中的“Email us with information about ...when you can work.”信息可知,披萨外卖司机必须告知雇主哪个时段可以上班,故选B

2

细节理解题。根据题干关键“a casual sale assistant”,再根据该广告中的…can work on Mondays and weekends between 9am and 5pm.“星期一和周末可以在上午9点到下午5点工作。”以及Pay is $ 14. 50/hr, but $25/hr at weekends“工资是每小时14.50美元,但周末是25美元/小时。”故选A

3

细节理解题。通读全文,根据TV Host广告中的“a confident and lively personality"以及Casual Sale Assistant 广告中的“…great willingness to talk to others"信息,可知,电视主持人和临时销售助理必须是外向的。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】Directions: After reading the passage below, fill in the blanks to. make the passage coherent and grammatically correct. For the blanks with a given word, fill in each blank with the proper form of the given word; for the other blanks, use one word that best fits each blank.

It is a rough world out there. Step outside of a shopping mall and you could break your leg 1(slip)on the doormat. Luckily, if the doormat failed to warn of coming danger, a successful lawsuit(官司) might compensate you for your troubles. Since the early 1980s, juries have begun holding more companies responsible for the customers' misfortunes.

Feeling threatened, companies responded by writing longer warning labels, trying to anticipate every possible accident. Today, even ladders carry a label several inches long that 2(warn) among other things, that you might fall off. While warnings are often necessary for companies, many still feel uncertain whether those labels can protect 3 from legal responsibility if a customer is injured. Actually, about 50% of the companies lose when 4(take) to court by the injured customer.

Now the tide appears to be turning 5 personal injury claims continue to grow, some courts are beginning to side with defendants(被告), especially in cases6 a warning label probably wouldn't have changed anything. In May, Julie Nimmons, president of Schutt Sports successfully fought a lawsuit7(involve)a footballer who was paralyzed (t )in a game while wearing a Schutt helmet. " We are really sorry he has become paralyzed, 8 helmets aren't designed to prevent those kinds of injuries, "says Nimmons. The jury finally agreed that the nature of the game, not the helmet, was the reason for the injury. Meanwhile, the American Law Institute, a group of judges and lawyers, issued new guidelines stating that companies needn't warn customers of obvious dangers or annoy them with a lengthy list of possible ones 9information won't get buried in a sea of trivialities ( 琐事). If the moderate end of the legal community has its way, the information on products might actually be provided for the benefit of customers and not10 a protection against legal responsibility.

【题目】阅读下面文段,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式填空,并将答案填写在答题卡的相应位置上。

While thousands of college students headed for warm climate to enjoy sun and fun during their week off from classes, seven local students had other plans.

The Northern Essex Community College (NECC) students and one of their teachers spent part of their spring break in New York City, helping repair an area 1 (destroy) by the hurricane. “I wanted to see for myself what happened,” said Terry. “I couldn’t imagine2it is like to lose your home and everything that you know and the3(power) effect the hurricane had on those people. I wanted to do something, to understand their feeling of helplessness.” The group headed into Brooklyn’s Red Hook district, which was hit hard by the hurricane. There they met people from other parts of the country, 4had also volunteered to help. Together, those volunteers and the NECC students worked 5 (clear) rubbish out of a three-story building. They put on protective suits and gloves6they entered the building.

Inside the building, the students saw nothing but broken walls and doors and pieces of the building 7(lie) all over the place.

The students returned to school with 8sense of achievement, a feeling 9they helped people in need. I was remarkable how a community lost so much and was still able to recover, and this left the deepest impression10the students.

【题目】China is facing a reading crisis, with more than 50% of people surveyed believing they don't spend enough time reading and only 20% satisfied with their reading time, China Daily said.

According to Xu Shengguo, head of the Chinese Academy of Press and Publication, the country's reading rate last year was 78.6%, which means that percentage of people read books, periodicals or newspapers or were involved in online reading, while 21.4% read nothing at all.

The Academy launched an annual survey on the reading quantity of Chinese people in 2005 and found that each read 4.5 to 4.7 books on average per year between 2005 and 2014. Last year, Chinese people read only 4.56 books, compared with 12 in France, 11 in South Korea, 9 in Japan and about 7 in the United States. In addition, more tha 40% of Chinese people read less than one book throughout the year outside of textbooks.

A training meeting on reading supported by Beijing Municipal Bureau of Press, Publication, Radio, Film and Television was held in Beijing last week. It was the first meeting for the Leading Reader project, a training series for teachers, officials, college students and bookstore owners to promote nationwide reading. It will be held on weekends during September and October.

In addition to factors such as the large population base in China and imbalance of regional economic development, the shortage of public libraries is widespread. Reading parties in the community are in need of greater promotion. If we want to promote the nationwide reading rate, we have to encourage more grassroots reading programs.

1What is the reading rate of China last year?

A. 20%. B. 21.4%

C. 40%. D. 78.6%.

2What's the training meeting held on weekends for?

A. For promoting nationwide reading.

B. For supporting the Beijing Municipal Bureau.

C. For training teachers and middle school students.

D. For advertising related books, films and Televisions.

3Which is NOT the factor of the reading crisis?

A. China has a large population base.

B. Most Chinese people no longer like reading.

C. Some regions have no enough public libraries.

D. There is an imbalance in regional development.

4What does the author want to tell us?

A. More Chinese like reading now.

B. China faces a reading crisis at present.

C. China has to promote the reading rate.

D. More grassroots should be encouraged to read.

【题目】 Most adults find it hard to recall events from their first few years of life and now scientists have found exactly when these childhood memories fade(消失).

A new study has found that most three-year-olds can recall a lot of what happened to them over a year earlier, and these memories persist while they are five and six, but by the time they are over seven, these memories decline(衰退) rapidly.

Most children by the age of eight or nine can only recall 35% of their experiences from under the age of three, according to the new findings.

The scientists behind the research say this is because at around this age the way we form memories begins to change. They say that before the age of seven children do not have a sense of time and place in their memories. In older children, however, the early events they can recall tend to be more adult-like in the way they are formed. Children also have a far faster rate of forgetting than adults. The findings also help to explain why children can often have clear memories of events but then forget them just a couple of years later.

The youngsters first visited the laboratory at the age of three and discussed six unique events from their past, such as family outings, trips to the zoo, and the first day of school. The children then returned for a second session between the ages of five and nine to discuss the same events. The researchers found that between the ages of five and seven, the amount of memories the children could recall remained between 63 -72 percent. However, the amount of information eight-to nine-year-old children could recall dropped to 35 and 36 percent.

1What does the new study tell us?

A.Childhood memories decline with years.

B.Three-year-old kids are the cleverest.

C.Childhood memories can fade easily.

D.Some adults cannot recall past events.

2What does the underlined word “persist” in Paragraph 2 mean?

A.Change.B.Remain.

C.Appear.D.Return.

3What can we learn from Paragraph 4?

A.Adults cannot have clear memories of past events.

B.Children can think like adults when they get older.

C.Children under 7 years old have different ways of forming memories.

D.Children often forget things because they have no idea of time or place.

4In the second session, nine-year-old children _________.

A.refused to discuss the same events

B.remembered all their family outings

C.could recall 72 percent of their past events

D.only remembered a small part of their past events

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网