题目内容

【题目】Coconut oil has become popular as healthier oil in cooking, cleaning and even as part of a natural beauty product. At room temperature except in warmer climates, it hardens, but naturally becomes liquid as the temperature rises. 【1】 Healthy fat is an important part of the diet,

and coconut oil is one source of the healthy fat. Coconut oil is also nature’s richest source of medium-chain fatty acids (脂肪酸). This oil’s health benefits include, but are not limited to, improving heart health, helping chemical reactions on our body, keeping a healthy weight, helping weight loss and supporting the immune system. 2

Coconut oil is all-natural and does not contain the chemicals you will find in most shampoos and body washes. It is a wonderful body wash that can be applied directly to your skin to keep your skin wet. 3 Using it in your mouth for twenty minutes is a much better method of cleaning the entire mouth and removing bacteria.

Strong chemical cleaners are not safe or healthy for you, your family or the environment. _____4 It can be used to clean and shine furniture or leather. You can even use coconut oil as a spot remover.

5 Do you use it for cooking, cleaning or as a natural beauty product?

A. It can also take the place of mouth-wash.

B. Instead, clean with greener methods, like coconut oil.

C. There are a number of health benefits of using this oil in your daily life.

D. How do you use coconut oil in everyday life?

E. Coconut oil removes more bacteria.

F. So you can replace most of your cooking oils with coconut oil for better health.

G. It can change our immune system.

【答案】

【1】C

【2】F

【3】A

【4】B

【5】D

【解析】

试题分析:本文以总分的结构讲述了椰子油在生活中的诸多用途和益处。

【1】第一段引出话题,总领全文。点出椰子油在生活中的诸多益处。故选C。

【2】前文叙述了椰子油在食用方面的诸多好处,号召我们用椰子油去代替生活中的食用油。故选F。

【3】根据原文“It is a wonderful body wash that can be applied directly to your skin to keep your skin wet.”“ Using it in your mouth for twenty minutes is a much better method of cleaning the entire mouth and removing bacteria.”可知该空是有关椰油搽洗身体,漱口方面的内容。故选A。

【4】根据原文“Strong chemical cleaners are not safe or healthy for you, your family or the environment.”可知本处讲的是椰油在清洗剂方面的好处。故选B。

【5】根据原文“Do you use it for cooking, cleaning or as a natural beauty product?”

你会用椰油去烹饪,还是清洗,亦或是一个天然的美容产品呢?可知,该处作者的意图是询问读者在日常生活中如何去使用椰油。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】A study of more than five million books, both fiction and non-fiction, has found a marked decline in the use of emotional words over time. The researchers form the University of Bristol used Google Ngram Viewer, a facility for finding the frequency of terms in scanned books, to search for more than 600 particular words identified as representing anger, dislike, fear, joy, sadness and surprise.

They found that almost all of the categories showed a drop in these “mood words” over time. Only in the category of fear was there an increase in usage.

“It is a steady and continuous decrease,” said Dr Alberto Acerbi. He assumed that the result might be explained by a change in the position occupied by literature, in a crowded media landscape. “One thing could be that in parallel to books the 20th century saw the start of other media. Maybe these media movies, radio, drama, had more emotional content than books.”

Although both joy and sadness followed the general downwards trend, the research, published in the journal PLOS One, found that they also exhibited another interesting behaviour:the ratio (比率) between the two varied greatly, apparently mirroring historical events.

During the Roaring Twenties the joy-to-sadness ratio reached a peak that would not occur again until before the recent financial crash. But the ratio plunged at the height of the Second World War. Nevertheless, the researchers held a reserved opinion about their claim that their result reflected wider social trends. In the paper, they even argue that the reverse could be true.

“It has been suggested, for example, that it was the suppression (压抑) of desire in ordinary Elizabethan English life that increased demand for writing ‘filled with romance and sex’… perhaps,” they conclude, “songs and books may not reflect the real population any more than catwalk models reflect the average body.”

【1The word "decline" (paragraph 1) is closest in meaning to_________.

A. increase B. rise C. decrease D. change

【2】A study of more than five million books indicated a decrease in “mood words” over time except_______.

A. in the use of the words of historical events

B. in the category of fear

C. in the category of literature

D. in the category of joy

【3What’s the main idea of this passage?

A. A study of emotional words.

B. A study about vocabulary in literature.

C. Reasons for the use of emotional words decreases in literature.

D. A study on increase in the category of fear.

【题目】Does handwriting matter? Not very much, according to many educators. However, scientists say it is far too soon to declare handwriting is not important. New evidence suggests that the link between handwriting and educational development is deep.

Children not only learn to read more quickly when they first learn to write by hand, but they are also better able to create ideas and remember information. In other words, it’s not only what we write that matters—but how.

A study led by Karin James, a psychologist (心理学家)at Indiana University, gave support to that view. A group of children, who had not learned to read and write, were offered a letter or a shape on a card and asked to copy it in one of three ways: draw the image on a page but with a dotted outline (虚线) , draw it on a piece of blank white paper, or type it on a computer. Then the researchers put the children in a brain scanner and showed them the image again.

It was found that when children had drawn a letter freehand without a dotted outline or a computer, the activity in three areas of the brain was increased. These three areas work actively in adults when they read and write. On the contrary, children who chose the other two ways showed no such effect. Dr. James attributes the differences to the process of free handwriting: Not only must we first plan and take action in a way but we are also likely to produce a result that is variable. Those are not necessary when we have an outline.

It’s time for educators to change their minds and pay more attention to children’s handwriting.

【1】What do scientists mean by saying “it is far too soon to declare handwriting is not important”?

A. Handwriting is not very important to children.

B. Handwriting has nothing to do with education.

C. Handwriting can not be learned in a short time.

D. Handwriting should not be ignored at present.

2What does “that view” in Para. 3 refer to?

A. Children read quickly when they write by hand.

B. Children create ideas and remember information.

C. How we write is as important as what we write.

D. A group of students should know what to write.

3Which is NOT the children’s task in the experiment?

A. Put a brain scanner and show the image again.

B. Draw the image on a piece of blank white paper.

C. Type the image directly on a computer.

D. Copy the image on a page but with a dotted outline.

4According to the passage, the author obviously giving up handwriting.

A. is for B. is against

C. is responsible for D. doesn’t care about

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网