题目内容

10.
The University of Sheffield
English Language Teaching Center

Come and learn English in a safe,friendly city---Sheffield,close to a beautiful National Park.
•We offer courses in:
Academic,General and Business English.
•We provide:
A choice of homestay
Or residential accommodation
Plenty of leisure activities.
Whether you want to study for a few weeks of a year,for university preparation,work of general interest,we have the course for you.
Contact us on:elt@sheffield.ac.uk
http://www.shef.ac.uk/eltc
53.The University of Sheffield is located inA.
A.the UK
B.the USA
C.France
D.Germany
54.We know from the passage that Sheffield isB.
A.a national park
B.a city
C.a country
D.a professor
55.English language teaching centre offersB.
A.business courses
B.English courses
C.French courses
D.general courses.

分析 本文属于广告类阅读,介绍了英国谢菲尔德大学所提供的语言学习课程的相关信息.

解答 53.A 细节理解题.根据本文最后两行中该大学提供的邮件地址Contact us on:elt@sheffield.ac.uk和学校网站地址 https:∥www.shef.ac.uk/eltc中的"UK"说明这所大学位于英国.故A正确.
54.B 细节理解题.根据正文第一句Come and learn English in a safe,friendly city---Sheffield,close to a beautiful National Park.可知Sheffield是一个安全友好的城市.故B正确.
55.B 细节理解题.根据We offer courses in:Academic,General and Business English.可知在这所学习的英语培训中心中主要提供英语方面的课程.故B正确.

点评 本文是一个广告布告类阅读理解,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.

练习册系列答案
相关题目
1.A student was one day taking a walk with his teacher.As they went along,they saw a pair of old shoes lying in the path.They were a poor farmer's,who was working in the nearby field.
The student turned to the teacher,saying:"we will hide his shoes,and hide ourselves behind those trees,and wait to see what he will do."
"My young friend,"answered the teacher,"we should never make fun of the poor.Why not put a coin in each shoe,and then we will hide ourselves and watch?"The student did so and they both hid themselves behind the trees.The poor man soon finished his work,and came across the field to the path where he had left his coat and shoes.
After putting on his coat,he put his foot into one of his shoes,and felt something hard.Then he bent down to feel what it was,and found the coin.Surprised,he looked at the coin,turned it around and looked at it again.He then looked around,but no person was seen.He put the money into his pocket,and continued to put on the other shoe.His surprise was doubled on finding the other coin.
He couldn't control his feelings and fell to his knees,looked up to the sky and expressed his thanks.Then he spoke of his wife,sick and helpless,and his children without food.He said the help would save them from dying.
The student there deeply moved,and his eyes filled tears."Now,"said the teacher,"are you not much happier than if you had hidden the shoes?"

67.When the student saw the shoes,he wanted toC.
A.steal them
B.find their owner
C.play a joke on the owner
D.give the owner some money
68.According to the passage,the teacher isB.
A.quiet and honest       
B.kind and friendly
C.patient and clever      
D.strict and careful
69.When the farmer saw the second coin,heA.
A.was very excited and thankful
B.was worried and looked up at the sky
C.was surprised and decided to find the owner
D.spoke of his difficulties and asked for more help
70.At the end of the story,the studentC.
A.was very proud of himself
B.was very pleased with his life
C.felt very sorry about his first idea
D.felt sad for not taking his teacher's advice.
15.There is an English saying;"(36)F"Until recently,few people took the saying seriously.Now,however,doctors have begun to look into laughter and the effects it has on the human body.(37)G.
Tests were carried out to study the effects of laughter on the body.People watched funny films while doctors checked their hearts,blood pressure,breathing and muscles.It was found that laughter has similar effects to physical exercise.(38)DIf laughter exercises the body,it must be beneficial.
Other tests have shown that laughter appears to be able to reduce the effect of pain on the body.In one experiment doctors produced pain in groups of students who listened to different radio programs.The group that tolerated the pain for the longest time was the group which listened to a funny program.(39)C
(40)BThey have found that even if their patients do not really feel like laughing,making them smile is enough to produce beneficial effects similar to those caused by laughter.
A.Laughter can prolong one's life.
B.As a result of these discoveries,some doctors in the United States now hold laughter clinics,in which they help to improve their patients'condition by encouraging them to laugh.
C.The reason why laughter can reduce pain seems to be that it helps to produce a kind of chemicals in the brain which diminish both stress and pain.
D.It increases blood pressure,the heart beating and breathing,it also works several groups of muscles in the face,the stomach,and even the feet.
E.Although laughter helps cure the disease,doctors still can not put this theory into clinic practice.
F.Laughter is the best medicine.
G.They have found that laughter really can improve people's health.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网