题目内容
Holidays
Holiday News Vacancies (空位) now and in the school holidays at a country hotel in Devon. This comfortable, friendly home-from-home lies near the beautiful quiet countryside, but just a drive away from the sea. The food is simple but good. Children and pets are welcome.Reduced prices for low season. |
The Snowdonia Center The Snowdonia Center for young mountain climbers has a mountain 1068.The beginners’ costs are £57 for a week, including food and rooms. Equipment is included except walking shoes, which can be hired at a low cost. You must be in good health and prepared to go through a period of body exercises. This could be the beginning of a lifetime of mountain climbing adventure.
|
The World Sea Trip of a Lifetime Our World Sea Trip of 2008 will be unlike any holiday you have ever been on before. Instead of one hotel after another, with all its packing and unpacking, waiting and traveling, you just go to bed in one country and wake up in another. On board the ship, you will be well taken care of. Every meal will be first-class and every cabin like your home. During the trip, you can rest on deck(甲板), enjoy yourself in the games rooms and in the evening dance to our musical team and watch our wonderful play. You will visit all the places most people only dream about – from Acapulco and Hawaii to Tokyo and Hong Kong. For a few thousand pounds, all you’ve ever hoped for can be yours.
|
1.What can you do if you like to go on holidays with pets?
A. Choose the holiday in Devon.
B. Go to the Snowdonia Centre
C. Join the World Sea Trip of 2008
D. Visit Acapulco and Hawaii
2.In what way is the Snowdonia Centre different from the other two holidays?
A. It provides chances of family gatherings.
B. It provides customers with good food.
C. It offers a sport lesson.
D. It offers comfortable rooms.
3.What is special about the World Sea Trip of 2008?
A. You can have free meals on deck every day.
B. You can sleep on a ship and tour many places.
C. You will have chances to watch and act in a play.
D. You have to do your own packing and unpacking.
4.At the Snowdonia Centre, the beginners’ costs of £57 do not cover .
A. food B. rooms C. body exercises D. walking shoes
1.A
2.C
3.B
4.D
【解析】
试题分析:本文提到关于度假的三则广告。
1.A 细节理解题。根据第一节中提到children and pet are welcom可知在Devon,人们可以带自己的宠物去度假,故选A项。
2.C 细节推断题。通过三个地方所能提供的活动内容对比,就可知Snowdonia Centre可以提供a mountain lesson,故选C项。
3.B 细节推断题。根据第三段提到. Instead of one hotel after another, with all its packing and unpacking, waiting and traveling, you just go to bed in one country and wake up in another.可知睡在船上可以游览很多地方,故选B项。
4.D 细节推断题。根据第二节中提到The beginners’ costs are £57 for a week, including food and rooms. Equipment is included except walking shoes, which can be hired at a low cost可知57英镑中不包括鞋的价格,旅客可以很便宜的租借到,故选D项。
考点:广告类阅读。
假设你叫李勇,与好友王刚分别升入不同的高中,开学两月后你对自己的所见所闻感受颇深。请你给王刚写一封邮件,简述你对新学校的印象。要点包括:
学校 概况 | 新校园干净美丽,有大型操场和电子阅览室 |
教师 | 最喜欢英语老师,他是你的第一位男英语老师; 他的教学方法与众不同,从不让人尴尬 |
同学 | 友好、勤奋 |
感受 | 高中新生活开始了,要积极上进 |
注意:1.词数120字左右;
2.可适当增加细节,以使行文连贯。digital 电子的,数字的