题目内容

Holidays

Holiday News

Vacancies (空位) now and in the school holidays at a country hotel in Devon. This comfortable, friendly home-from-home lies near the beautiful quiet countryside, but just a drive away from the sea. The food is simple but good. Children and pets are welcome.Reduced prices for low season.

 

The Snowdonia Center

The Snowdonia Center for young mountain climbers has a mountain 1068.The beginners’ costs are £57 for a week, including food and rooms. Equipment is included except walking shoes, which can be hired at a low cost.

You must be in good health and prepared to go through a period of body exercises. This could be the beginning of a lifetime of mountain climbing adventure.

 

 

The World Sea Trip of a Lifetime

Our World Sea Trip of 2008 will be unlike any holiday you have ever been on before. Instead of one hotel after another, with all its packing and unpacking, waiting and traveling, you just go to bed in one country and wake up in another.

On board the ship, you will be well taken care of. Every meal will be first-class and every cabin like your home.

During the trip, you can rest on deck(甲板), enjoy yourself in the games rooms and in the evening dance to our musical team and watch our wonderful play.

You will visit all the places most people only dream about – from Acapulco and Hawaii to Tokyo and Hong Kong.

For a few thousand pounds, all you’ve ever hoped for can be yours.

 

 

1.What can you do if you like to go on holidays with pets?

A. Choose the holiday in Devon.

B. Go to the Snowdonia Centre

C. Join the World Sea Trip of 2008

D. Visit Acapulco and Hawaii

2.In what way is the Snowdonia Centre different from the other two holidays?

A. It provides chances of family gatherings.

B. It provides customers with good food.

C. It offers a sport lesson.

D. It offers comfortable rooms.

3.What is special about the World Sea Trip of 2008?

A. You can have free meals on deck every day.

B. You can sleep on a ship and tour many places.

C. You will have chances to watch and act in a play.

D. You have to do your own packing and unpacking.

4.At the Snowdonia Centre, the beginners’ costs of £57 do not cover .

A. food B. rooms C. body exercises D. walking shoes

 

1.A

2.C

3.B

4.D

【解析】

试题分析:本文提到关于度假的三则广告。

1.A 细节理解题。根据第一节中提到children and pet are welcom可知在Devon,人们可以带自己的宠物去度假,故选A项。

2.C 细节推断题。通过三个地方所能提供的活动内容对比,就可知Snowdonia Centre可以提供a mountain lesson,故选C项。

3.B 细节推断题。根据第三段提到. Instead of one hotel after another, with all its packing and unpacking, waiting and traveling, you just go to bed in one country and wake up in another.可知睡在船上可以游览很多地方,故选B项。

4.D 细节推断题。根据第二节中提到The beginners’ costs are £57 for a week, including food and rooms. Equipment is included except walking shoes, which can be hired at a low cost可知57英镑中不包括鞋的价格,旅客可以很便宜的租借到,故选D项。

考点:广告类阅读。

练习册系列答案
相关题目

根据下列句子的意思和空格中单词首字母或括号中的汉语提示补全单词,并把答案写在题后的横线上(共15题,每题1分,满分15分)

1.The boy had a bad a_________ towards his schoolwork so that he failed in the final exam.

2.The party was well o_________ and turned out to be a great success. Everyone had fun!

3.Little Tom a______ having stolen in the shop, promising that he wouldn’t do that in future.

4.Before taking the medicine, you’d better read the i__________ on the bottle carefully.

5.When the foreigners spoke to me in English, I felt e________ because of my poor English.

6.The US is d________ into 50 states and is separated from China by the Pacific.

7.At the police station the policeman asked the lady to give a d__________ of her lost diamond necklace.

8.Many famous people, like Li Lianjie and Cheng Long, are very __________(热心)about charity(慈善) now.

9.Mr. Liu is a much loved and highly __________(尊敬) teacher.

10.The twin brothers are both doctors but that is where the ___________(相似)ends.

11.My parents have always __________(鼓励) me in my choice of career.

12.I spent a __________(轻松的) evening with friends chatting and listening to music.

13.When he received the letter saying that his mother was seriously ill , he set out on the return journey ___________ (立刻).

14.The teacher is always full of __________(精力) and has a strange way to make his classes lively and interesting.

15.I watched him until he __________(消失)from sight in the distance.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网