题目内容

【题目】Two years ago, Dimas Aliprandi and Elton Plaster didn’t know of each others existence. Then they learned they had been switched at birth by mistake more than 20 years ago. The discovery didn’t bring bitterness. Rather, it led to the creation of a bigger family.

The chain of events started with Dimas, who was always wondering why he did not look like the four sisters he grew up with. He was 14 when his doubts grew after watching a TV news report on babies getting switched at birth because of mistakes at hospitalsHe wanted to do a DNA test, but it was too expensive for the family.

A decade later, Dimas did it on his own. The DNA test showed that he was not the birth son of the man and woman who had raised him. The news was a shock for his parents. They at first refused to believe the results, but eventually decided to help him look for his biological parents.

The search began at the Madre Regina Protmann Hospital where records were checked. The hospital searched its records and found Elton Plaster was born there on the same day.

The records led Dimas to the 35-acre farm where Piaster lived, with his parents, Nilza and Adelson, in the town of Santa Maria de Jetiba, about 30 miles from the Aliprandi home in Joao Neiva. After tests, the Plasters discovered that Elton was the biological son of the man and woman that Dimas had been calling Mom and Dad for 24 years. Meanwhile, the couple Elton, had always regarded as his biological parents were Dimas’ parents.

About a year ago, Aliprandi and the parents who raised him accepted an offer from the Plasters to move to their farm, where they built a home. “This is the way it should be,” Adelson Plaster recently told Globo TV. “ We are all together and I now have two sons living and working here.

1Who was the first to discover the baby switch?

A. Globo TV. B. The hospital.

C. Elton Plaster. D. Dimas Aliprandi.

2Where do the Aliprandis now live?

A. In Sao Pauo. B. In Joao Neiva.

C. In Madre Regina Protmann. D. In Santa Maria de Jetiba.

3What did the Aliprandis do when they knew about the baby switch?

A. They took another DNA test.

B. They switched the hospital s records.

C. They went to Globo TV for more information.

D. They helped Dimas find his birth parents.

4Who are Elton Plaster’s biological parents?

A. The Aliprandis. B. The Plasters.

C. Dimas and Elton. D. Nilza and Adelson.

【答案】

1D

2D

3D

4A

【解析】本文是一篇记叙文,叙述二十多年前两个刚出生的男婴被错抱后来寻找亲生父母最终相认的故事。

1D细节题。题干意为“谁最先发现婴儿被掉包的?”根据第段的讲述可知,是Dimas首先发现的,故D为正确答案。

2D细节题。题干意为“Aliprandi一家现在住在哪里?”文章第六段提到“About a year ago,Aliprandi…to move to their farm”可知,一年前,Aliprandi一家已经受Piaster夫妇邀请搬迁至农场,并在那里安家,而根据第五段可知,Piaster一家在Santa Maria de Jetiba,故D正确。

3D细节题。题干意为“Aliprandi夫妇发现婴儿被掉包之后怎么办的?”从文章的第三段中最后一句“…but eventually decided to help him look for his biological parents.”可以得知,他们愿意帮助Dimas寻找亲生父母,故D正确。

4A推理题。题干意为“Elton Plaster的亲生父母是谁?”根据第五段中的“the Plasters discovered that Elton was the biological son of the man and woman Dimas had been calling Morn and Dad…”可知,Elton的亲生父母是Dimas Alipran-di的养父母,即The Aliprandis,故A正确。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Mrs. White lived in a town of England. Her husband died three years ago and one of her children worked in the capital and the other three lived in another town. Her husband didn’t leave her much money and she had to live a simple (简朴) life. Sometimes her children went to see her during their holidays, but they stayed with her for only two or three days.

One winter morning the old woman got up early. She was going to buy some food in a shop. And when she came out, she found there was much snow in the street. She had to sweep it away. And suddenly she found a dying dog at the comer of the house. She picked it up and took it into the house quickly. She put it near the fire and gave it some milk and bread. At first the poor dog ate nothing and that afternoon it drank some milk and three days later it was all right. Now the old woman found it was a beautiful dog. And she liked it very much and took it everywhere she went. A week later she went shopping with her dog. At a bus stop a young man was eating fish and chips. The little dog became very excited at the smell of the man’s lunch and began jumping up at him.

“Do you mind if I throw it a bit?’’ asked the young man.

“Not at all,” answered Mrs. White.

Having heard this, he picked up the dog and threw it over the wall.

1One of the old woman’s children worked in .

A. Moscow B. Paris

C. London D. New York

2Mrs. White lived a simple life because .

A. she wasn’t rich enough

B. she hoped to save money for her children

3It was that morning when Mrs. White went to buy something.

A. rainy B. snowy

C. windy D. cloudy

4The dog hoped , so it became excited.

A. to be given some food B. to leave the bus stop soon

C. to bite () the young man D. to go as soon as possible

【题目】Spider monkeys have long, thin arms with hook-like hands that allow them to swing through the trees. They do not have opposable thumbs (对生拇指).

The brown-headed spider monkey has a prehensile (缠绕性的) tail, which means it can grasp and can be used like a fifth leg to grab trees. During the day, the spider monkey searches for fruits, which make up the main part of its diet. They will also eat flowers, seeds,leaves, and small insects during the dry season when fruits aren’t available. They spend most of the daylight hours climbing and swinging through the high branches of trees.

The brown-headed spider monkey lives in a large community of about 20 to 100 male and female monkeys. They split into smaller groups for feeding. Females usually give birth to only a single baby each year or two. Young monkeys are carried on their mothers’ stomachs until about 16 weeks old. Then they are strong enough to ride on their mothers, backs. All brown-headed spider monkey babies are born with pink faces and ears.

Spider monkeys hug each other and wrap their tails around each other. They are very intelligent and have strong memories. They were named spider monkeys because they look like spiders as they hang upside down from their tails with their arms and legs swinging. Their genus () name is Ateles, which means “imperfect”. This refers to the fact that they don’t have thumbs.

Hunting the brown-headed spider monkey is now barred in Ecuador, a country in northwestern South America, but humans have killed them for their meat for hundreds of years.

1Spider monkeys live mostly on .

A. insects B. fruits

C. flowers D. leaves

2What can we learn about spider monkeys?

A. They have five legs.

B. They live in small groups.

C. Their tails can take their weight.

D. Their genus is the same as spiders.

3What does the underlined word “barred” in the last paragraph refer to?

A. Permitted. B. Forbidden.

C. Encouraged. D. Ignored.

4Where do newly-born spider monkeys stay?

A. In a large community.

B. In trees with high branches.

C. On their mothers’ backs.

D. On their mothers’ stomachs.

【题目】

1She didn’t give an adequate___________(explain) for being late.

2I prefer studying English at home _________watching the match.

3The beauty of the West Lake is beyond__________(describe).

4The basketball player fell to the ground to try to avoid_________(fit), but unfortunately he was still hurt.

5They scored another goal and made sure _______victory.

6‘Ben’ is usually short _________’Benjamin’.

7Where do you think most of the people live, in the central part of the country or _________the coast?

8We are not allowed_________(talk) aloud in class. It is the same with the students in other classes.

9His wonderful performance left a deep impression _______the audience.

10With many things___________(buy), I left for the supermarket.

11I can’t imagine how you can do it in the___________(absent) of any other helpers?

12He was waiting for his brother’s return with deep___________(anxious).

13With his help, we’ve learned how to___________(analysis) problems.

14The advertisement for engineers in the local paper attract many____________(apply).

15Upon____________(arrive), Jimmy found a long line of customers waiting in front the counter.

16With the____________(assist) of his brother, he sold one painting.

17I got into an___________(argue) with a friend.

18The government_____________(ban) the use of chemical weapons last year.

19In this class, we are going to study some___________(base) principles of physics.

20We should take a positive attitude __________life.

【题目】I am 26. I’m clear that I’m never going to catch up with Mother Teresa. But I want to do something to help people every single day like her.

Everybody thinks we just serve food and soda. The safety training is serious and stressful. Caring for 49 people in a business class in 90 minutes is not easy. I had a roommate who was a waitress; she just left a candle and a table cloth burning, and I used a fire extinguisher to put out the fire. If something goes bad at her job, she calls the police. But if something happens up in the air, it’s up to us.

I’m single and have no kids. I’ve flown every Christmas since 1995. If I fly, someone else can be with their kids. Christmas in an airport can be depressing, but it’s the little things that make a difference.

We’re not robots. It’s hard to put on a smile and just pretend everything is great when it isn’t. I’ve seen co-workers lose a family member the day before a trip and just pull themselves together (take control of their feelings and behave in a calm way). At the end of a 14-hour flight, it’s like, “It was really nice to help

you, but I’m ready for you to get off the plane.” Those last 15 minutes can be the longest 15 minutes of your life. You can’t wait to turn off the flight attendant’s voice and get something to eat without anyone saying “Excuse me.”

Sometimes I go all day and never hear a “please” or a “thank you” when you say “thank you”, it’s huge. It makes us feel like you actually see us as fellow humans. We’re up there together at a height of 30,000 feet, enjoying the miracle of the modern flight.

【1】What’s the author’s attitude towards Mother Teresa?

A. Grateful.B. Fearful.C. Admiring.D. Doubtful.

2】How did the author like her roommate’s job?

A. It was the same as hers.

B. It was more interesting than hers.

C. It was easier than hers.

D. It was more serious than hers.

3】Why does the author fly every Christmas?

A. Because she has nowhere to go.

B. Because she’s trying to be a helpful co-worker.

C. Because she owes her co-workers some favors.

D. Because she’d like to earn more money.

4】What does the author imply by saying the underlined sentence “We’re not robots”?

A. Flight attendants are not stronger than robots.

B. Flight attendants also experience emotions.

C. Flight attendants get tired while robots don’t.

D. Flight attendants need to rest now and then.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网