题目内容

【题目】As we all know,Hangzhou, a beautiful city, won the bid1September 16th 2015. Thus, it will be the third Chinese city 2(host) the games.

Hangzhou is a beautiful city with a long history. Hosting the Asian Games will give it a new look.3the event will cost the government a lot, the benefits are easy for us to see. To the citizens in Hangzhou, the best part of it isthatit will give us the chance to watch world-class matches and 4(compete) close to home. Secondly, there is no doubt 5 the event will attract more visitors to enjoy 6(visit) this wonderful city. At the same time, it is good for the development of the tourism. Meanwhile, as the construction goes on, more roads 7(build) and the Metro system will be expanded, 8can reduce traffic jams.

In the next few years, Hangzhou will try its best to prepare 9for the big show.10splendid Hangzhou is waiting to see you in 2022.

【答案】

1】【1on

2】【2to host

3】【3Though/although

4】【4competitions

5】【5that

6】【6visiting

7】【7will be built

8】【8which

9】【9itself

10】【10A

【解析】本文介绍美丽的城市杭州。

1】【1在某年某月某日用介词on,故答案为on。

2】【2句意:它将是中国第三个举办亚运会的城市。动词不定式做后置定语,故答案为to host。

3】【3句意:尽管运动会将花费政府很多,但是利益很容易看到。此处是Though/although引导的让步状语从句,故答案为Though/although

4】【4句意:它将给我们观看世界级的比赛和竞争。Compete竞争(动词),competition竞争(名词),根据句意可知名词用复数形式,故答案为competitions。

5】【5固定句式there is no doubt that---,毫无疑问---。故答案为that。

6】【6固定搭配:enjoy doing sth.喜爱做某事,故答案为visiting。

7】【7句意:随着建设的继续,更多的公路将被建成。此处用一般将来时态的被动语态,故答案为will be built。

8】【8句意:更多的公路将被建成,更多的地铁将被延伸,这将会减少交通事故。此处前面整个句子做先行词,后面是which引导的非限制性定语从句,故答案为which。

9】【9句意:在接下来的几年里,杭州为了这次大的展示也将尽全力把自己准备好。可知答案为itself 。

10】【10句意:在2022你将看到一个辉煌的杭州。根据句意可知答案为A.。注意大写开头

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。

A light knock on the door brought me from my kitchen. Because we had just moved into the neighbourhood, I couldn’t imagine who it would be. Opening the door, an old man stood there, who was dressed in dirty clothing and wearing dirty rubber boots. His hand hung a plastic bag.

“Can I help you?” I asked.

“Would you like to buy some fresh garden vegetables?” His blue eyes were hopeful.

“Are they from your garden?” I looked inside his plastic bag and saw some carrots with soil.

“Yes,” His voice was soft. “And I can get some apples from a tree in my yard. Would you like some of those, too?”

My heart softened, and I wondered if he is badly in need of the bit of money. With a sigh, I said, “Please step inside and I’ll get my money.”

The next day, he knocked at our door again. This time, my little four-year-old daughter got there first. “Oh, hello. Would you like to come in for tea?" Without a second thought, the old man stepped inside and held out a broken basket with several bruised (擦伤的)apples. “From my tree,” he said, removing a worn cap. “You might like to make a pie. ”

The three of us sat at the kitchen table and drank our tea. It was obvious that my daughter liked hosting a visitor in her never-ending questions. “What is your name? Where do you live? Why are your clothes so dirty?”

The homeless-looking man laughed as he answered each question. His name was Mr. Locket and he lived around the corner. His wife had passed away several years before, and his children all lived far away. He was lonely. His need for company had sent him door to door selling fruit and vegetables. Ours was the only door opened to him that day.

注意:1.所续写短文的词数应为150左右;

2.应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;

3.续写部分分为两段,每段的开头语已经为你写好;

4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。

Paragraph 1:

When he finished the tea, he said he had to go home and promised to return the next day.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Paragraph 2

Several years later, a small envelope was delivered to our home—a letter from the old mans daughter.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】 There are many barriers on the way to success. Fortunately, most of them can be overcome 1 I'd like to show the four most important strategies I know to overcome success barriers.

1. Decide what success means to you.

Everybody wants success. For some, success means making a lot of money for others it means having great relationships with great people. If you're not clear on what success means to you, you're going to chase an unclear version of success, which constitutes a major barrier in achieving it. 2 You're never going to catch it.

2. Look at the barrier as an outsider.

Imagine that the goal you want to reach is not yours — it's someone else's. And the obstacle that prevents reaching it is theirs as well. And as an outsider, you have a taste for problem solving. 3 It's like seeing your situation with new eyes, and often you'll be amazed at the resolutions you'll see with these new eyes.

3. Inform yourself.

4They have a good comprehension of the situation and the obstacle, so it's easy for them to see appropriate ways to overcome it. How to do these? By constantly learning, especially in the areas where you want to achieve performance, and keeping yourself very well informed.

4. Keep trying.

I find that many people don't overcome obstacles because they only try one or two ways to overcome it, and if these don't work, they give up. In order to overcome the obstacle, you'll need to try several solutions, and move from one to another based on the results you get. 5

A. It's like chasing a ghost.

B. Eventually you'll find the best solution.

C. It's not always easy, but it's almost always possible.

D. Give this strategy a try in dealing with obstacles you face.

E. If a solution doesn't solve your problem, look at the problem again.

F. The people who are best at overcoming success obstacles are very well informed.

G. Well-informed persons must get information from many different news resources.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网