题目内容

8.The following safety risks may result in serious injury or death to the user of the MINI Cooper S:
•This product contains small parts that are for adult assembly (组装) only.Keep small children away when assembling.Remove all protective materials before assembly.Be sure to remove all packaging materials and parts from underneath the car body.
•Battery posts contain lead known to the state of California to cause cancer and reproductive harm.Never open the battery.
•Body parts such as hands,legs,hair and clothing can get caught in moving parts.Never place a body part near a moving part or wear loose clothing while using the vehicle.Always wear shoes when using the vehicle.
•Using the vehicle near streets,motor vehicles,drop-offs such as steps,water (swimming pools) or other bodies of water,hills,wet areas,in alleys,at night or in the dark could result in an unexpected accident.Instead,use the vehicle on the highway.Always use the vehicle in a safe,secure environment.
•Using the vehicle in unsafe conditions such as snow,rain,loose dirt,mud,or sand may result in unexpected action,for example tip over.
•Using the vehicle in an unsafe manner.Examples include but are not limited to:
•Pulling the vehicle with another vehicle or similar device
•Allowing more than two riders
•Pushing the user from the back
•Traveling at an unsafe speed
•Always use common sense and safe practices when using the vehicle.
•Store the vehicle indoors or cover it to protect it from weather.Water will damage the motor,electric system,and battery.
21.When assembling,you shouldD.
A.open the battery on the spot
B.ignore the packaging materials
C.take away all protective materials    
D.keep small children off the spot
22.According to the text,it is safer toB.
A.have at least four passengers
B.drive on the highway instead of on hills
C.push the user from behind at the start
D.wear loose clothes while using the vehicle
23.Where can you probably find the text?A
A.A product handbook.
B.A popular magazine.
C.A physics textbook.
D.An official report.

分析 本文是一篇广告布告类阅读,主要是给MiNi Cooper S的使用者们介绍可能导致重伤或死亡的安全隐患,并介绍了安全的做法.

解答 21.D  细节理解题,由第二段Keep small children away when assembling.可知当组装时要让小孩子远离,故选D.
22.B  细节理解题,由第五段Instead,use the vehicle on the highway.Always use the vehicle in a safe,secure environment.可知在公路上开车更安全,故选B.
23.A  细节理解题,由第一段The following safety risks may result in serious injury or death to the user of the MINI Cooper S:可知本文出自产品介绍手册,故选A.

点评 本文是一篇广告布告类阅读,题目涉及多道细节理解题.做题时学生应仔细阅读原文,把握文章主要内容,联系文章上下文内容并结合所给选项含义,从中选出正确答案,一定要做到有理有据,切忌胡乱猜测

练习册系列答案
相关题目
16.I work in a nursing home and my job is to take care of the elderly.
This year,a very sweet old lady that I cared for,Alice,had gone through a difficult time.She got dementia and so she had been in hospital twice.In November I was finally able to get her back to her"home".
Alice had thought her daughter was coming to visit her on Christmas Day and that they were going to have the whole family together like the old days.When she finally realized that that happy moment was not going to happen,she was very sad.Knowing that her daughter was coming after Christmas was not enough to make her feel happy.I hated the idea of her being alone on the holiday!
On Christmas Eve,I gave her a surprise by asking if she would like to go to a candlelight service at church that night.Instead of taking her to my church,I took her to her old neighborhood church where all her friends were.We got there early and I got her a seat where her friends could see her as they came in.Then soon some of her friends came to the church and they rushed over to greet her and sit with her.
The candlelight service was beautiful and Alice got a lot of love from her old and new friends there.The truth of the story is that I am the one who got the best gift:the smile on Alice's face.
21.The underlined word"dementia"in Paragraph 2probably isC.
A.a house        
B.a letter            
C.an illness          
D.a plan
22.Where did Alice spend her Christmas Eve according to the story?B
A.In her old house.
B.In her old neighborhood church.
C.In the nursing home.
D.In the hospital.
23.What was the best gift that the author got on Christmas Eve?C
A.The candlelight service.
B.Praise from Alice's friends.
C.Alice's happiness.
D.Thanks from Alice's daughter.
17.It is not unusual at all for teens to answer their parents with one-word answers."Where are you going?""Places.""When will you be back?""Sometime.""Who will you be with?""People."
That means that the days of your children bounding in the front door with the details of their day are over.They are breaking away from you so that they'll be able to stand on their own as a young adult.
Some parents feel sad about this loss of their children's closeness.Of course you miss those conversations and friendly talks.Once your children move out after high school and establish themselves confidently as a young adult,they'll come back for easy conversations and even ask for advice.But in order to determine who they are right now,they need to separate from you.
Your job,however,is to keep them safe-and that requires knowing where they are and who they are with.Let them know clearly that it's not because you want to dominate(支配) their life and control them;it's because it's a safety issue for family members to keep track of one another.
When they're home and sit down to eat a meal,sit down with them.You need to open up to them about your life.Tell them an interesting incident at the office,let them in on a bit of family gossip,discuss a piece of news with them.They are glad that you see them as old enough to be in on a few experiences of your life.By letting a teen in on your life,they just may let you in of theirs.
29.The underlined word"That"in Paragraph 2probably refers to"A".
A.Teens no longer tell parents their detailed information
B.Teens don't tell parents where they had been any more
C.Parents are impatient to listen to their children
D.Parents are occupied by doing their business
30.It can be inferred from the passage thatD.
A.the generation gap is becoming wider and wider
B.teens quarrel a lot with their parents
C.teens don't want to live with other family members
D.some parents feel distant from their teenage children
31.The author believes that teens'one-word answers showA.
A.their awareness of independence
B.their physical and mental changes
C.an unpleasant parent-child relationship
D.their wishes for keeping silent
32.What's the main idea of the last paragraph?C
A.Parents should understand their children.
B.Parents should keep their children safe.
C.Parents should open their hearts to their children.
D.Parents should give their children enough freedom.
18.I had an old neighbor named Doctor Gibbs and he was always very kind.
When Doctor Gibbs wasn't saving lives,he was planting (16)C.His house sat on ten acres,and his life's(17)D was to make it a forest.He had some (18)D theories about planting trees.He hardly (19)A his new trees,which flew in the face(违背)of conventional wisdom.Once I asked (20)B and he told me that watering plants spoiled them because it made
them grow (21)C.He said you had to make things (22)A for the trees so that only (23)B could survive.He talked about how watering trees made them (24)D shallow roots and how,if they were not watered,trees would grow (25)B roots in search of water.So,(26)A watering his trees every morning,he'd beat them with a rolled-up newspaper.I asked him why he did that,and he said it was to get the tree's (27)D.
Doctor Gibbs died a couple of years after I left home.Every now and then,I walked(28)C
his house and looked at the trees (29)B he planted some twenty five years ago They were all tall,big and robust since they have deep roots now.
I planted a couple of trees myself a few years ago.Two years of (30)A these trees meant they grew up weak.(31)D a cold wind blew,their branches trembled.Adversity (逆境) seemed to (32)C Doctor Gibb's trees in way comfort and ease n ever could.
Every night before I go to bed,I check on my two sons.I often (33)A that their lives will be easy.But lately I've been thinking that it's time to (34)B my prayer.I know my children are going to meet with (35)D.There's always a cold wind blowing somewhere.What we need to do is to pray for deep roots,so when the rains fall and the winds blow,we won't be torn apart.
16.A.forestB.woodsC.treesD.weeds
17.A.pleasureB.themeC.topicD.goal
18.A.traditionalB.richC.sameD.interesting
19.A.wateredB.caredC.beatD.protected
20.A.howB.whyC.whereD.when
21.A.higherB.strongerC.weakerD.taller
22.A.toughB.easyC.simpleD.comfortable
23.A.the smallestB.the strongestC.the youngestD.the tallest
24.A.needB.findC.buildD.develop
25.A.longB.deepC.weakD.short
26.A.instead ofB.because ofC.in spite ofD.but for
27.A.appearanceB.thinkingC.independenceD.attention
28.A.betweenB.acrossC.byD.into
29.A.whatB.thatC.whereD.how
30.A.attendingB.lookingC.beatingD.neglecting
31.A.HoweverB.WhoeverC.WhereverD.Whenever
32.A.releaseB.sufferC.benefitD.survive
33.A.prayB.wishC.askD.tell
34.A.keepB.changeC.continueD.control
35.A.strangersB.competitionC.fightingD.hardship

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网