题目内容
8.A study now lends support to the idea that meal-time distractions (分散注意) can mask the clues that we really have eaten quite enough.Moreover,it finds,the caloric fallout of not paying attention to what we're eating doesn't necessarily end when a meal is over.Rose Cooper from England,and her colleagues gathered 22men and an equal number of women for an experiment.Each person dined alone,continuously receiving nine small shares of food items.These ranged from cheese twists and potato chips to carrots,cherry tomatoes and sandwiches or sausage rolls.
Because the goal was to test the potential impacts of distraction on fullness,the researchers randomly assigned half of the participants to eat in front of a computer-and to gain as many wins as possible at the"card"game.Everyone else was told to focus on the sensory qualities of their meal.
According to their instructions,the participants ate all of the food given to them.Yet people who played a computer game during lunch found their meal less filling than the mindful eaters had.Game players also swallow down twice as many cookies,almost an hour later,when they were allowed all the dessert they wanted (in the name of a taste test).The British scientists present their findings in the February American Journal of Clinical Nutrition.
The real question is why distracted eating should impact snacking.It appears,the scientists say,that memory plays some tricky role in how we register what we eat and the degree to which it satisfies.
Interestingly,eight years ago,Britta Barkeling of Huddinge University in Stockholm and her colleagues reported somewhat related findings.Their 18overweight subjects had no choice other than to get rid of everything but lunch,on one day-because they were blindfolded.Compared to a day when they could view what they were dining on,these people consumed only three quarters as many calories.Yet even hours afterward,they reported being no less full than on the day they had been able to see their plates.
Of course dining in the dark isn't practical.And sometimes what we eat doesn't really invite our absolute attention.But there is certainly a growing mountain of data indicating that mindless eating is a waste of resources,a risk to our waistlines-and a costly threat to health.
63.Rose Cooper and her colleagues did the experiment in order toC.
A.show that all the people enjoy snacks
B.prove that playing computer games is harmful while dining
C.find possible effects of distraction on fullness
D.test the impacts of eating snacks on different people
64.Which is the most effective way to concentrate on your food when dining?B
A.Viewing your food. B.Blindfolding your eyes.
C.Playing computer games. D.Eating by oneself.
65.The reason why distracted eating influences snacking may be thatB.
A.you eat less in that case B.you are cheated by your memory
C.you have consumed more calories D.you digest what you've eaten faster
66.We can conclude from the passage thatA.
A.distracted eating may damage your health
B.eating snacks will make you feel full
C.Britta became famous because of the experiment
D.playing is more important than what we eat.
分析 文章描述了关于在什么情况下人们会吃更多的东西的研究,并解释了其中的原因.
解答 63:C细节题.由第一段第一句"A study now lends support to the idea that meal-time distractions(分散注意) can mask the clues that we really have eaten quite enough."可知正确答案为C.
64:B细节题.由第四段第二句"Yet people who played a computer game during lunch found their meal less filling than the mindful eaters had"和第一段第一句"A study now lends support to the idea that meal-time distractions(分散注意) can mask the clues that we really have eaten quite enough"可知,B项蒙住双眼,引申为"不被外界分散注意力,不看他物"符合题意.故正确答案为B.
65:B细节题.由第五段第二句"that memory plays some tricky role in how we register what we eat and the degree to which it satisfies."可知正确答案为B.
66:A主旨题.文章描述了关于在什么情况下人们会吃更多的东西的研究,并解释了其中的原因,有文章最后一段最后一句"But there is certainly a growing mountain of data indicating that mindless eating is a waste of resources,a risk to our waistlines-and a costly threat to health."可知从文章可以得出的结论之一是 distracted eating 会损害人们的健康,所以A项正确.而B、C、D项均与文中描述的实验无关,所以B、C、D项错误.故正确答案为A.
点评 本文是健康环保类阅读理解.做这类题材阅读理解时要求考生对文章通读一遍,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.
Old age hasn't (37)Bhim,mainly because he doesn't think almost-80 is old.He had ever trained for a charity (38)Aacross the Hudson River in New York.He wore his custom?fitted diving suit,but he still got so (39)D We warmed him and wrapped him in a sleeping bag."Oh,(40)D.it isn't that bad,"he'd say,"I am fine."He always is.He did (41)Athe Hudson swim a month later.
If you ask my father whether or not his life has been hard,he will say he is (42)D.He means the kind of happiness that comes from (43)Aa well-cooked family meal,taking a good long run or growing a perfect tomato..Did I mention that he used to nm marathons before his knee replacement surgery?He's the only one (44)Dconvinced me I could do it,too."Anyone can run a marathon,"he said,"(45)Ayou keep training".
My father was born in 1933.His childhood took a (46)Bat the beginning of World War It.His father j6ined the French Army and was (47)Bby the Germans and spent the war in a prison camp.My dad and his mother and sister were shipped off to New Jersey to live with relatives.His mother (48)C depression,and Dad went to a boarding school in New England from the sixth grade on.Yet in all Dad's dinner table (49)C,there have been many times when he turned them into (50)B stories.
After a family dinner the other night,my father advised us to try the skydiving (51)B"Sixty-five seconds of free falling,"he said."I (52)A it.I should have been a paratiooper(伞兵)"!
He loves getting cards in the mail,and usually I'm (53)A,so instead I call him on Father Day. But this year I've (54)Dto be early for once.'I want to let him know how much he (55)Cto me.
Dad,thank you-for all of it and mostly for your long faith that everything will be OK.
| 36.A.ability | B.gentleness | C.optimism | D.humor |
| 37.A.comforted | B.slowed | C.punished | D.accused |
| 38.A.swim | B.donation | C.volunteer | D.activity |
| 39.A.warm | B.sad | C.calm | D.cold |
| 40.A.come out | B.comeback | C.come over | D.come on |
| 41.A.complete | B.stop | C.delay | D.celebrate |
| 42.A.ordinary | B.young | C.disabled | D.lucky |
| 43.A.sharing | B,containing | C.destroying | D.buying |
| 44.A.whom | B.which | C.what | D.that |
| 45.A.as long as | B.as far as | C.though | D.because |
| 46.A. step | B.turn | C.sigh | D.dream |
| 47.A.killed | B.caught | C.driven | D.fired |
| 48.A.resulted in | B.trapped in | C.suffered from | D.separated from |
| 49.A.jokes | B.manners | C.stories | D.news |
| 50.A.foolish | B.great | C.short | D.terrible |
| 51.A.chance | B.adventure | C.visit | D.movement |
| 52.A.loved | B.hated | C.used | D.assessed |
| 53.A.late | B.early | C.noisy | D.quiet |
| 54.A.refused | B.permitted | C.allowed | D.decided |
| 55.A.occurs | B.possesses | C.means | D.proves |