题目内容
【题目】It was late one evening. I can’t remember what it was about, but my dad and I had a very big argument (争吵) when my mom was away. We both said things we didn’t mean, and in the end I said, “I’m leaving.” And he said, “Good. The sooner, the better.”
I threw a few things in a suitcase and closed the door angrily behind me, not knowing where I was going. After walking aimlessly for about 20 minutes, I stopped at a local supermarket. Then my phone rang. It was my mom calling. She said, “Hey, Mary. Where are you? Dad is worried about you.”
“How can he worry about me? I’ve been away for nearly half an hour, but he didn’t call,” I said with annoyance (烦恼). My anger returned and I remembered all the hateful things he’d shouted to me. “Listen, Mom. You can tell Dad that I’m fine. I’ll call you tomorrow,” I said and hung up.
I walked around the store, trying to get my thoughts together. By the time I paid for my purchases, it had been much later than I used to be out alone. When I left the supermarket, a large piece of white paper was in front of me. On the piece of white paper were these words: “Please come home! I miss you and I’m worried about you!”
Then a car pulled up beside me. Hanging out of the window was my dad. Beside him, smiling gently, sat my mom. And that’s when I started laughing. I laughed so hard
【1】Hearing Mary decided to leave home, Mary’s father was very__________.
A. worried B. angry
C. nervous D. surprised
【2】After her mother called her, Mary__________.
A. became angrier than before
B. gave in to her father
C. cried and calmed down
D. agreed to go home
【3】 What does the underlined word “purchases” in Paragraph 4 mean?
A. actions Mary regretted B. goods Mary bought
C. telephone calls Mary made D. lessons Mary learned
【4】 What probably happened at the end of the story?
A. Mary returned home happily.
B. Mary still refused to go home.
C. Mary’s father became angry again.
D. Mary’s mother hated her father.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】B
【4】A
【解析】
试题分析:父女发生争吵,女儿离家出走的故事。
【1】B推理判断题。根据第一段中We both said things we didn’t mean, and in the end I said, “I’m leaving.” And he said, “Good. The sooner, the better.”可知父亲听到她要离开时非常生气。故选B。
【2】A推理判断题。根据第三段中“How can he worry about me? I’ve been away for nearly half an hour, but he didn’t call,” I said with annoyance (烦恼).可知接了妈妈的电话之后Mary更生气。故选A。
【3】B词义猜测题。根据第四段第一句I walked around the store, trying to get my thoughts together. 我在商店里走来走去,想把我的想法联系在一起。也就是买东西。可知下句“为我购买的东西付款”。划线单词的意思是:购买的东西。故选B。
【4】A推理判断题。根据最后一段最后一句Despite (尽管) my best efforts to run away from home, my father finally managed to track me down. I couldn’t leave now, not with him sitting there with caring eyes. Mary高兴地返回家。故选A。
【题目】ChildLife Liquid Calcium with Magnesium(镁) provides these two essential minerals combined with Vitamin D and Zinc in a balanced, absorbable, great tasting formula. These are the primary nutrients required for supporting your child’s healthy bone growth and development.
Health tip: As your child grows and develops, Calcium is the most abundant mineral found in their body, comprising approximately 2 percent of total body weight, with 99 percent of the total Calcium being found in the bones and teeth. For optimum absorption and utilization studies suggest Calcium should be combined with Magnesium, Vitamin D and Zinc. These nutrients help support and establish the very foundation for your child’s structural growth.
●ChildLife uses only the highest quality ingredients. Contains no milk, eggs, wheat or corn. No artificial colorings, flavorings or sweeteners.
●Keep out of the reach of children. Do not use if outer safety seal is broken or missing.
●Shake well before use. Keep in cool my place. Give directly or mix with your child’s favorite drink.
●Store between 15 centigrade and 25 centigrade.
Read the following directions before you take it.
Suggested Use: For adults………………………………………………… 2 tablespoons Children: according to age For infants 6 months---1 year……………………………… 1/2 teaspoon daily For children 3-6 years………………………………… 1 teaspoon daily For children 6-10 years ……………………………… 2 teaspoons daily For children 10-14 years………………………………4 teaspoons daily Serving size: 1 teaspoon (8 ml) 1 tablespoon( 15 ml) For adults, repeat above does(剂量) per hour if needed until 8 doses are taken. |
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.
Manufactured for ChildLife
Los Angeles, CA90232 USA
Tel:(800) 993-0332
www. childlife. net
【1】Where can you usually see the passage above?
A. In the newspaper
B. On the bottle of medicine
C. In a travel guidebook
D. On the bottle of health care products
【2】For whom would a dose of two teaspoons be suggested?
A. An adult B. A 4-year-old child
C. A 9-year-old child D. A 12-year-old child
【3】What is the largest amount of dose that should be taken by an adult in a four-hour period?
A. Two tablespoons B. Four tablespoons
C. Six tablespoons D. Eight tablespoons