题目内容

【题目】

1With two exams __________ (worry) about, I have to work really hard this weekend.

2It was the first time that the Chinese astronaut Wang Yaping __________ (give)a lessons to all the Chinese students in space.

3I am bored with Mr. Wang's __________(bore) talking ; I can't wait any longer for its end.

4The meeting __________(hold)yesterday is of great importance .

5Ladies and gentlemen, please fasten your seat belts .The plane __________ (take) off.

6The girl tried to escape after the theft, but having found that, the shop assistant seized her by __________the hair.

7More than 10,000 relics, __________ (date) back to between 5,000 to 3,000 B.C., have been dug up at Sanxingdui since it was first discovered.

8The car is so expensive that I can’t afford __________ (buy) it.

9It’s just what I wanted, and I can’t expect a __________ (good) gift.

10In such hot weather, there’s __________ like the pleasure of a bath.

【答案】

1to worry

2had given

3boring

4held

5is taking

6the

7dating

8to buy

9better

10nothing

【解析】单句语法填空。

1句意:还有两次担心的考试,这周末我真的要努力学习。with的独立主格结构,with+宾语+to do,表示将要做的事情,故答案为to worry。

2固定句式It was the first time that 主语+had +过去完成时态+―――。某人第几次做某事可知答案为had given

3句意:我对王先生令人厌烦的谈话感到厌烦。根据句意可知答案为boring令人厌烦的

4句意:昨天举行的会议非常重要。此处是过去分词做后置定语,故答案为held

5句意:飞机将要起飞了。此处是现在进行时态表示将来,故答案为is taking

6句意:女孩尽力想从偷窃逃脱,但是发现店员抓住了她的头发。seize sb.by the air抓住某人的头发,可知此处填the。

7此处是现在分词做后置定语,可知答案为dating。

8固定结构:can't afford to do sth.不能负担得起做某事,故答案为to buy。

9句意:这正是我想要的,我不可能期盼一个更好的礼物了。此处是比较级表达最高级的意思,可知答案为better

10句意:在这样热的天气,再没有一个比淋雨更快乐的了。根据句意可知此处填nothing。

练习册系列答案
相关题目

【题目】They like using the Internet. They have lots of pocket money to spend.And they spend a higher proportion of it online than the rest of us. Teenagers are just the sort of people an online seller is interested in, and the things they want to buy — games, CDs and clothing — are easily sold on the Web.

But paying online is a tricky business for consumers who are too young to own credit cards. Most have to use a parent’s card. They want a service that allows them to spend money.

That may come sooner than they think: new ways to take pocket money into cyber (网络的) space are coming out rapidly on both sides of the Atlantic. If successful, these products can stimulate (刺激)online sales.

In general, teenagers spend huge amounts: $153bn (billion) in the US last year and £20bn annually in the UK.Most teenagers have access to the Internet at home or at school — 88 percent in the US, 69 percent in the UK. According to the Jupiter Research, one in eight of those with Internet access has bought something online — mainly CDs and books.

In most cases, parents pay for these purchases with credit cards, an arrangement that is often unsatisfactory for them and their children. Pressing parents to spend online is less productive than pressing on the high street. They are more likely to ask “Why?” if you ask to spend some money online.

One way to help teenagers change notes and coins into cyber cash is through prepaid cards such as Internet Cash in the US and Smart cards in the UK. Similar to those for pay-as-you-go mobile telephones, they are sold in amounts such as£20 or $50 with a concealed (隐藏的) 14-digit number that can be used to load the cash into an online account.

1What does the word “They” in paragraph 1 refer to?

A. Sellers. B. Buyers.

C. Teenagers. D. Parents.

2According to the passage, which of the following statements is TRUE?

A. More than half of the teenagers in the US and the UK have Internet access.

B. Teenagers pay for goods online with their own credit cards.

C. Most teenagers in the US and the UK have bought something online.

D. Teenagers found it easier to persuade parents to buy online than in a shop.

3A new way to help teenagers shop online is to use _________.

A. a new machine B. special coins and notes

C. prepaid cards D. pay-as-you-go mobile phones

4What is the passage mainly about?

A. Online shopping traps. B. Internet users in the US and the UK.

C. New credit cards for parents. D. The arrival of cyber pocket money.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网